Télre fülvédő vagy kötött sapka?
Itt az első képen szereplők tetszenek, elsősorban a sima feketére gondoltam. Sötétbarna, hátközépig érő hajam van, így nem olyan feltűnő a fülvédő (hülyének, divatmajomnak nem akarok tűnni). Viszont lehet, hogy a fejem is fázni fog, ezért ilyen kötött sapkára gondoltam még:
Egyetemista vagyok, úgyhogy egyelőre még "csak" a decemberi hidegekre kell felkészülnöm, nem akarok sokat kiadni ilyenekre, így döntenem kellene, melyiket veszem meg elsőre.
Szerintem nem vagyok éppenséggel sem öreg sem falusi de mifelénk a sapkát a fülre is ráhúzzák...
17L
"Egyetemista vagyok, úgyhogy egyelőre még "csak" a decemberi hidegekre kell felkészülnöm"
Én ezt a mondatot nem igazán értem.
Szerintem fülvédőt vegyél, a fejed annyira nem fog fázni.
Én személy szerint a sapkát nem tudom elviselni, szúr, csúszkál, kényelmetlen, idegesítő, hogy ott van a fejemen.:)
Szerintem is sapka mert abban nem fázik a füled.Vagyis akkor nem fázik,ha ráhúzod a füledre.xD
Pl. ilyesmi: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!