Szerintetek milyen stílusú ruhákat kellene hordanom, ami jól állna? (tettem fel képet)
Az utóbbi 3-4 hónapban 10 kg-t fogytam, és fogalmam sincs, hogy az új alakomhoz mi menne inkább. Drága, utolsó divatra nincs pénzem, de néhány trükköt bevethetek :)
Ezt azért választottam, mert (a régebbihez képest) vékony a derekam: [link]
ez inkább csak ilyen hétköznapi sulis-cucc: [link]
bulis összeállítás: [link]
vagy... mi lenne még, ami jól állna?
Bocsi az OFFért de,hogy fogytál le?
És gratulálok :D
Szia!
Gratulálok!
Szerintem ne járj lepedőkbe :))) Szép alakod van, hangsúlyozd ki nőcis cuccokkal. Ami az utolsó képen kb. olyan ruhákra gondolok.
A magassarkú mindenképp jól állna. Bátran húzhatsz tapadós nacit ami most divat, a buggyos ruhákat kerüld.
Akkor ne magassarkút húzz, hanem aminek éppen van sarka :) Szerintem ez a ruha még nem üti meg a plázacica szintet.
Bármit felhúzhatsz csak LEPEDŐT NE!!!! :))))
Szerintem az 1. és a 3. előnyös, a 2. képen a bő póló tényleg nem a legjobb választás. Ha nem akarod az egész ruhatárad kicserélni (mármint gondolom, hogy nem akarod) akkor szerintem a kiegészítőkre helyezd a hangsúlyt. Övek, fülbevalók, nyakláncok, sálak....
Ami szerintem előnyös lehet neked: sima egyszerű atléta fazonú trikók, nyáron csőtopp, ing övvel, passzosabb naci/ cicanaci hosszabb pólóval, sima farmer passzosabb felsővel hozzá valami szép szál vagy nyaklánc, ami nőiessé teszi a cuccot, akkor is ha nem akarsz magassarkút hordani. A teljesen lapos sarkút én se ajánlom, esetleg nyáron saru, mert az dögös, divatos, kényelmes, és jól kihasználható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!