Ballagásra mit vegyek fel?
Az a problémám,hogy meghívtak ballagásra. A gerincem rossz, és csak MBT cipőben tudok járni, amiket nem elegáns öltözethez terveztek. Állítólag kb egy órát kellene állni az udvaron, meg járkálni a második emelet és az udvar között.
Sajnos sem lapos, sem magassarkú cipőben nem tudok egy órát állni, anélkül, hogy a gerincem meg ne fájdulna. Nem szeretem a feltűnést, ezért mindig olyan nadrágokat hordok, amik eltakarják a cipőmet.
Mit vegyek fel?
Vegyek be fájdalomcsillapítót és vehetek magassarkút, vagy maradjak a cipőeltakarós nadrágnál?
És amíg nem volt mbt cipő, miben jártál?
Vegyél fel szandit, azt az egy-másfél órát kibírod. Az esküvődre is majd ilyen lábbeliben mész majd???
Az esküvő .... hát nem tudom.
Előtte csak lapos cipőben, de csak olyanban mint a sportcipők. Szóval ami fogta a bokámat is.
De akkor még nem voltak ilyen gondjaim.
Amikor már nem tudtam fél órát állni a normál cipőben, bottal jártam, erősen begyógyszerezve, akkor vettem MBT- cipőt.
Elhagyhattam a gyógyszert, a botot, tudok állni fájdalom nélkül.
A múltkor kb egy órát álldogáltam lapos cipőben (próbaképpen), és alig bírtam a székig elvánszorogni. Ha veszek be gyógyszert, akkor nem érzem a fájdalmat (az majd később jön), tehát vehetek fel magassarkút is meg szoknyát.
Kérdés: Miben illene elmennem, szoknyában vagy nadrágban?
A húgom ballagása.
Kérdeztem, állítólag lesz szék, csak nem akarom, hogy a többiek csúfolják, hogy milyen nyomorék testvére van.
A másik, hogy apámék is ott lesznek, akik irtó sznobok, és biztos megjegyzést tennének, hogy nem a legújabb párizsi divat szerint öltözöm.
Emiatt hajlok a gyógyszer + magassarkú kombinációra.
De. Megéri nekem két napot szenvedni utána, csak hogy apáméknak megfeleljek? (szerintük semmi bajom)
Vagy legyek egyszerűen csak önmagam? (alapjáraton sem vagyok egyszerű eset)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!