Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Koncertre megyek. Milyen...

Koncertre megyek. Milyen melltartót vegyek fel egy rózsaszín "lyukacsos" top-hoz?

Figyelt kérdés

Nem tudom a helyes kifejezést, hogy hívják ezt a fajta top-ot. Szóval alulról. Fehér harisnya és azon fekete neccharisnya, az a fehér-feketeszürkés leopárdmintás térdig érő szoknya és felül pedig rózsaszín top, olyan mint a neccharisnya, azért írtam, hogy lyukacsos. Persze lesz még rajta pulcsi, nem úgy kivetkőzve megyek:)

Szóba jöhet a rózsaszín/mivel a top is ilyen/, fehér/mint a harisnya/ vagy fekete/mint a neccharisnya/.

Én inkább a fekete felé hajlok.

Szerintetek?

(Kíméljetek a hülye beszólásoktól!)

2009. febr. 28. 16:03
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Rakd fel, rakd fel, rakd fel ide pplls:D Tök kíváncsi vagyok:) Először mikor olvastam kicsit meglepődtem az összeállításon, de nagyon kíváncsi vagyok:D
2009. márc. 1. 18:45
 32/45 A kérdező kommentje:
jól van, akkor március 21. ig felrakom....Lehet már a jöv héten, ha lesz kedved :) úgyhogy majd nézzetek be :D
2009. márc. 1. 19:35
 33/45 A kérdező kommentje:

De lehet, hogy csak két hét múlva, attól függ, hogy a varrónő mikorra varja meg nekem a szoknyát :) Ez nem akármi, nekem még szoknyát is külön varnak :D

Szóval akkor ide rakom majd fel a képet

2009. márc. 1. 19:37
 34/45 A kérdező kommentje:

addig itt van pár kép:

1. "Fotózáson" a barátnőmmel a tetőn:

[link]

[link]

2. Koncerten /a szoknya véletlen csúszott fel:P mert nagyon magasra emeltem a lábam :D/:

[link]

3. Ez meg így, bármikor, bárhol :D

[link]

4. Ez meg diákbál:D

[link]

2009. márc. 1. 19:49
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
eléggé pixeles képek, nem sokat látok belőlük :( de majd a koncertes képekre kíváncsi leszek! :D
2009. márc. 2. 15:22
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
lécci lécci rakj fel erről az összeállitásról is képet (arról amelyikbe a koncertre mész) nagyon kiváncsi vok én is (második vagy harmadik hozzászoló):P
2009. márc. 2. 23:21
 37/45 A kérdező kommentje:
jó felrakok, de a szoknya, csak pénteken lesz kész, úgyhogy vasárnapig felkerül ide olyan kép is :)
2009. márc. 3. 19:42
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
oks
2009. márc. 4. 19:23
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Vagy rózsaszín vagy fekete.
2009. márc. 5. 07:24
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg fekete vagy fehér
2009. márc. 5. 08:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!