Koncertre megyek. Milyen melltartót vegyek fel egy rózsaszín "lyukacsos" top-hoz?
Figyelt kérdés
Nem tudom a helyes kifejezést, hogy hívják ezt a fajta top-ot. Szóval alulról. Fehér harisnya és azon fekete neccharisnya, az a fehér-feketeszürkés leopárdmintás térdig érő szoknya és felül pedig rózsaszín top, olyan mint a neccharisnya, azért írtam, hogy lyukacsos. Persze lesz még rajta pulcsi, nem úgy kivetkőzve megyek:)
Szóba jöhet a rózsaszín/mivel a top is ilyen/, fehér/mint a harisnya/ vagy fekete/mint a neccharisnya/.
Én inkább a fekete felé hajlok.
Szerintetek?
(Kíméljetek a hülye beszólásoktól!)
2009. febr. 28. 16:03
31/45 anonim válasza:
Rakd fel, rakd fel, rakd fel ide pplls:D Tök kíváncsi vagyok:) Először mikor olvastam kicsit meglepődtem az összeállításon, de nagyon kíváncsi vagyok:D
32/45 A kérdező kommentje:
jól van, akkor március 21. ig felrakom....Lehet már a jöv héten, ha lesz kedved :) úgyhogy majd nézzetek be :D
2009. márc. 1. 19:35
33/45 A kérdező kommentje:
De lehet, hogy csak két hét múlva, attól függ, hogy a varrónő mikorra varja meg nekem a szoknyát :) Ez nem akármi, nekem még szoknyát is külön varnak :D
Szóval akkor ide rakom majd fel a képet
2009. márc. 1. 19:37
34/45 A kérdező kommentje:
2009. márc. 1. 19:49
35/45 anonim válasza:
eléggé pixeles képek, nem sokat látok belőlük :( de majd a koncertes képekre kíváncsi leszek! :D
36/45 anonim válasza:
lécci lécci rakj fel erről az összeállitásról is képet (arról amelyikbe a koncertre mész) nagyon kiváncsi vok én is (második vagy harmadik hozzászoló):P
37/45 A kérdező kommentje:
jó felrakok, de a szoknya, csak pénteken lesz kész, úgyhogy vasárnapig felkerül ide olyan kép is :)
2009. márc. 3. 19:42
40/45 anonim válasza:
szerintem meg fekete vagy fehér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!