Koncertre megyek. Milyen melltartót vegyek fel egy rózsaszín "lyukacsos" top-hoz?
Nem tudom a helyes kifejezést, hogy hívják ezt a fajta top-ot. Szóval alulról. Fehér harisnya és azon fekete neccharisnya, az a fehér-feketeszürkés leopárdmintás térdig érő szoknya és felül pedig rózsaszín top, olyan mint a neccharisnya, azért írtam, hogy lyukacsos. Persze lesz még rajta pulcsi, nem úgy kivetkőzve megyek:)
Szóba jöhet a rózsaszín/mivel a top is ilyen/, fehér/mint a harisnya/ vagy fekete/mint a neccharisnya/.
Én inkább a fekete felé hajlok.
Szerintetek?
(Kíméljetek a hülye beszólásoktól!)
ez a rózsaszíncucc eléggé elüt a többi ruhadarabtól.
gondolom nem rock koncerte mész, mert onnan nagyon kinéznének.
Szerintem is fekete, biztos csini leszel! : )
Nani
Pontosan, egy bazi nagy punk koncert... :D
Igen, lehet a rózsaszín elüt, de ki is üt :D + piros bakancs, de azé jou lesz :D...
Lehet, ha így belegondoltok szarul nézhet ki, de pedig nem :) Mindenki mondja, hogy jól össze tudom kombinálni a ruhadarabokat, színekkel és kiegészítőkkel együtt:)
(Majd küldök képet:D)
Thanks, akkor fekete :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!