Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Koncertre megyek. Milyen...

Koncertre megyek. Milyen melltartót vegyek fel egy rózsaszín "lyukacsos" top-hoz?

Figyelt kérdés

Nem tudom a helyes kifejezést, hogy hívják ezt a fajta top-ot. Szóval alulról. Fehér harisnya és azon fekete neccharisnya, az a fehér-feketeszürkés leopárdmintás térdig érő szoknya és felül pedig rózsaszín top, olyan mint a neccharisnya, azért írtam, hogy lyukacsos. Persze lesz még rajta pulcsi, nem úgy kivetkőzve megyek:)

Szóba jöhet a rózsaszín/mivel a top is ilyen/, fehér/mint a harisnya/ vagy fekete/mint a neccharisnya/.

Én inkább a fekete felé hajlok.

Szerintetek?

(Kíméljetek a hülye beszólásoktól!)

2009. febr. 28. 16:03
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ne is vegyél melltartót.
2009. febr. 28. 22:06
 22/45 anonim ***** válasza:
79%
fekete:) a piros bakanccsal a rózsaszín hát elég "necces" :) tényleg, milyen koncertre mész?
2009. febr. 28. 22:07
 23/45 A kérdező kommentje:

:D Melltartót azért veszek, lehet vmit még kitalálok és áttfestem pirosra a top-ot, de ahhoz hülye vagyok :S

Punk koncert:Konflikt/szlovák/, Alkehol/cseh/

2009. febr. 28. 23:32
 24/45 A kérdező kommentje:

Hali, mostmeg kezdek a felé hajlani, hogy tényleg befestem pirosra :D Akkor most erre válaszoljatok, hogy kezdjek neki?

Odáig eljutottam, hogy veszek textil festéket/vagy, hogy hívják azt nálatok/

2009. febr. 28. 23:35
 25/45 A kérdező kommentje:

pirosban így nézne ki:D

[link]

Nem!Nem!Nem én vagyok a képen :D

2009. febr. 28. 23:38
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
fogalmam sincs hogy fesd pirosrsa, de mindenképpen fehér/piros/testszinű melltartót vegyél alá.
2009. febr. 28. 23:49
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
háát nem tudom, pedig nekem ez a rózsaszín összeállítás nagyon tetszett... :) de ahogy jónak látod, am, h hogy kéne befesteni, azt nem tudom :S
2009. márc. 1. 10:16
 28/45 A kérdező kommentje:
Akkor marad rózsaszín, majd vmelyik nap, ha lesz kedvem felpróbálom. Jah és a top fölé egy női fekete-fehér kockás inget veszek fel:P
2009. márc. 1. 10:50
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
extrém lesz az biztos, de szerintem jól is fog kinézni! majd rakhatnál fel képet, kíváncsi vagyok, milyen ez így együtt :))
2009. márc. 1. 12:04
 30/45 A kérdező kommentje:
jó, majd ha lesz kedvem vagy majd küldök neked inkább mailt :D
2009. márc. 1. 12:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!