Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Koncertre megyek. Milyen...

Koncertre megyek. Milyen melltartót vegyek fel egy rózsaszín "lyukacsos" top-hoz?

Figyelt kérdés

Nem tudom a helyes kifejezést, hogy hívják ezt a fajta top-ot. Szóval alulról. Fehér harisnya és azon fekete neccharisnya, az a fehér-feketeszürkés leopárdmintás térdig érő szoknya és felül pedig rózsaszín top, olyan mint a neccharisnya, azért írtam, hogy lyukacsos. Persze lesz még rajta pulcsi, nem úgy kivetkőzve megyek:)

Szóba jöhet a rózsaszín/mivel a top is ilyen/, fehér/mint a harisnya/ vagy fekete/mint a neccharisnya/.

Én inkább a fekete felé hajlok.

Szerintetek?

(Kíméljetek a hülye beszólásoktól!)

2009. febr. 28. 16:03
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, ha vmi divatpunk koncertre mész, biztos nagyon menő leszel, de ha igazi punkok közé így mész, az még a jobbik eset, ha csak simán kiröhögnek.

amúgy inkább a feketét vedd fel.

2009. febr. 28. 18:47
 12/45 A kérdező kommentje:
Akkor menjél el pl. Angliába egy pánk koncertre és meglátod, hogyan öltöznek a csajok:) Nem majmolom le őket. Nekem így tetszik. 4 év alatt nem röhögtek ki, akkor most se fognak :D
2009. febr. 28. 18:50
 13/45 A kérdező kommentje:
Jah és még valami, legközelebb tessék a kérdésre válaszolni, nem pedig másra, drágám!:)
2009. febr. 28. 18:51
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
én már válaszoltam, a feketére szavaztam, csak azért írok megint, mert én teljesen melletted állok! :) szerintem nagyon jó ruha lehet ez így, punkok között meg méginkább! :) kérünk majd képeket! :D
2009. febr. 28. 19:32
 15/45 anonim ***** válasza:
84%

Mindenképpen feketét vegyél fel szerintem.

Bár ez az egész összeállítás kissé extrém lehet, de ehhez neked szerintem a fekete lesz a jó választás.

[stylist-nak készülök :D]

2009. febr. 28. 19:34
 16/45 anonim ***** válasza:
73%

Remélem pogo közben akkor meg is szexuálnak vagy 3an:DDD Ezek a pánk cajok, nem értem őket, ezzel tükrözöd anarchista mivoltod, hogy kicsapod mindened? A ruhák színének összeválogatásárol szól a pánk életed?:DDD

Én nadrágban is annak érzem magam...

2009. febr. 28. 19:35
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb nyisd ki jobban a kis szemed, ugyanis odaírtam a végén, hogy feketét válaszd, Drágám:)
2009. febr. 28. 19:44
 18/45 A kérdező kommentje:

Nem vagyok anarchista!Nem divatból öltözök így, hanem így érzem jól magam a bőrömben. Nem fognak megszexuálni 3an, csak ketten :D /vicc/...oda írtam azt is, hogy lesz rajtam pulcsi, szoval nem egész este úgy fogok szaladgálni:)

Egész télen nadrágban jártam koncertekre, de imádom a szoknyákat és ez a koncert nem most lesz, kb. 1 honap mulva, addigra az ido is jo lesz :D

Igen, drágám, most, hogy még1x elolvastam a hozzászólásod, látom a feketét :)

2009. febr. 28. 20:38
 19/45 A kérdező kommentje:

A ruhák színének összeválogatásárol szól a pánk életed?:DDD /NEM, tévedsz!:) ruháknak semmi köze sincs ehhez, az egész rólam szól, meg arról amit szeretek, de így szoktam meg, így tetszek magamnak, így érzem jól magam, akkor minek öltözzek úgy egy koncertre, ahogy másoknak megfelel :) Koncertről van szó, 7köznap nem szaladgálok ilyen "extrémen" a városban, akkor elég a nadrág, bakancs és megyek.

De ezt most nem fogom itt magyarázni, majd egyszer elmesélem neked egy sör mellett :D

Am köszi a válaszokat mindenkinek:)

További szép estét!

2009. febr. 28. 20:44
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
én is a feketére voksolok, bár tudom, h már eldöntötted, csak nehogy leszóljanak, h nem a kérdésre válaszoltam:D igazából csak az érdekel, hogy milyen koncertre mész?
2009. febr. 28. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!