Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A csajok többsége miért...

A csajok többsége miért farmerben meg bőrdzsekiben flangál manapság?

Figyelt kérdés
kezd kicsit egyhangú lenne a divat
2011. ápr. 6. 12:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nekem is van. Láttam, hogy divatba jött, a boltok is ezt kínálták, tetszett másokon, felpróbáltam, bejött, megvettem. Mivel műbőr, ezért nem is került olyan sokba, és ahogy látom, a legtöbb testalkaton jól mutat. Egy fekete nadrággal és magassarkúval is ugyanolyan jó, mint tornacipővel és farmerrel. Tehát jól variálható. Engem nem zavar, hogy "mindenki" ilyesmit hord. Mondjuk én beújítottam egy bézs színű blézert is (olyan mint egy rövid ballonkabát, csak nagyon vékony), hogy változatosabb legyek.

22/L

2011. ápr. 6. 18:43
 22/25 anonim ***** válasza:

"mert minden más cuccnál ütősebb

én vettem egy vagány szövetkabátot, passzos, karcsúsított, a kutya sem vesz észre benne.....

de ha strasszköves farmerben feszítek, mintha valami díva lennék úgy lesnek...."

Meglepő módon nekem nincs szükségem ilyesmire ahhoz, hogy észrevegyenek.

16:32-es

ha egy bőrdzsekis mellé állsz, majd lesz

2011. ápr. 7. 09:44
 23/25 anonim ***** válasza:

farmert mindenki hord...főleg hétköznapokra...a legpraktikusabb és legjobb választás...ha jól választasz farmert magadnak, akkor jó(bb) lehet benne a popsid, lábad stb. ez stimm...

az biztos, hogy én is meguntam a bördzsekiket...főleg a feketéket...én most vettem egy ugyan műbör dzsekit, de kéket és derékig érőt...plusz vmi szürke/fekete zakószerű jól jönne nekem:)

meg van a sárga vékonyabb kabátom, egyszerüen király...:)

22L

2011. ápr. 7. 10:49
 24/25 anonim ***** válasza:
59%

"16:32-es

ha egy bőrdzsekis mellé állsz, majd lesz"

Elég nehéz lenne elkerülni ezt a helyzetet, mivel szinte minden második lányon bőrdzseki van. Képtelen vagy elfogadni, hogy valaki enélkül is tetszhet a férfiaknak? Sajnálom, ha te csak így tudod magadra felhívni a figyelmet, de nekem(mint ahogyan azt mát fentebb említettem) nincs szükségem ilyesmire. Még futó cuccban is megbámulnak.

2011. ápr. 8. 08:08
 25/25 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 08:08

és igy a király nem ???? :):):)

2011. ápr. 9. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!