SOS! Az gáz ha farmerben és valami csinosabb felsőben megyek szóbeli felvételire?
Én ma fekete farmerben és egy fehér felsőben+fekete blézerben mentem szóbeli vizsgára.
Szerintem a lényeg hogy a farmer fekete legyen,vagy legalább sötét. Egy világosabb nem lenne a legjobb választás.
Eléggé.
Azt hihetnők, azzal vágysz érvényesülni.
Mindenképp valami decens javall.
A vizsgát illene megtisztelni megfelelő öltözködéssel. Aki még öltözködni sem tud...
A farmer egyértelműen szabadidős cucc, nem ünnepélyes. Még a fekete sem.
Én mentem már sötét farmerben vizsgázni. Csini szolid felsővel, blézerrel vagy kardigánnal, körömcipővel vettem fel. 4- es lett a legrosszabb szóbeli jegyem.
Neked kell ismerned a tanárodat, hogy mennyire követeli meg.
Az a tanár, aki előadásra is öltönyben érkezik, valószínűbb, hogy vizsgára is jobban elvárja a konszolidáltabb ruhát (kosztüm vagy fekete naci, felsővel).
Írásbelire meg mindenki farmer, póló szettben megy, azt ilyen szempontból nem szoktuk komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!