A csajok többsége miért farmerben meg bőrdzsekiben flangál manapság?
mert minden más cuccnál ütősebb
én vettem egy vagány szövetkabátot, passzos, karcsúsított, a kutya sem vesz észre benne.....
de ha strasszköves farmerben feszítek, mintha valami díva lennék úgy lesnek....
én is ebbe járok,16 éves vagyok
Nem m1 mibe járunk? :D igazából én nem követem a divatot, azt veszem / hordom ami tetszik, nekem ez tetszett, nem másokon lesegetem ki mit vesz fel és én is fel akarom... szimplán a bőr kabátot barátom kedveltette meg velem azóta hordom, farmer meg alap nadrág szerintem a 90% embernél. :)
Szögezzük le: a soksok kis csajon látott bőrkabátok többsége MŰbőrkabát, előre látom, hogy itt a gyk-n mindenki igazi bőrkabátot hord...:D
Másik nagy kedvencem, hogy itt senki se a divatból hordja, bárkin meglátok ilyen kollekciót mindenki bőszen mondogatja: én nem divatból hordom, az én egyéniségemhez passzol.
Ezek szerint itt valamiféle testvériség van, mert itt mindenkinek ilyen az egyénisége.
Mondja ezt egy szabótanuló.
A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:36
Igen lehet , hogy van olyan aki csak divatból hordja vagy azt lesi, hogy mások mit vesznek fel:) De nem törvényszerű, mint ahogy azt sem, hogy te azt feltételezed azokra, akik azt írják, hogy azt hordanak ami nekik tetszik, és nem divatból...Ezen nem értem mit nem lehet érteni. Én is olyan cuccot veszek meg ami nekem tetszik és kész, lesz@rom ha divat ha nem. :)
Szóval..ezen nincs mit túlbeszélni.
Ha tetszik nekik vegyék fel , ennyi. Max ha nem tetszik neked nem nézel rájuk.
Nekem van szövetkabátom is , de most ballon kabátot akarok venni,igazából már ez régebb óta tetszik csak mint ahogy most is, sehol nem találok ilyet(megfelelő áron).Úgyhogy lehet marad majd az egyszerűbb. Az egyszerű is néha nagyszerű:D.
Farmer- nem tudom ezzel mi baj van, vannak nagyon csinos darabok is. Szívem szerint sosem szerettem hordani szoknyát, de még térdnadrágot sem. Így marad a farmer, azt meg több mindennel lehet kombinálni. A hétköznapokra meg szerintem tökéletes a farmer. Nem megyek én úgy mindenhová, mint ha divatbemutatóra öltözködnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!