Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A csajok többsége miért...

A csajok többsége miért farmerben meg bőrdzsekiben flangál manapság?

Figyelt kérdés
kezd kicsit egyhangú lenne a divat
2011. ápr. 6. 12:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
65%
nekem teveszínű BŐR kabátom van.. gondolom nem hiába volt 14.000 a Bershkában. egyébként meg tetszik és szeretem :D
2011. ápr. 6. 16:11
 12/25 anonim ***** válasza:
50%
Ballonkabátot turiban tudsz jó áron venni :D
2011. ápr. 6. 16:13
 13/25 anonim ***** válasza:
Majd szétnézek ott is, egyenlőre még ott nem találtam nagyon :D de majd ha jönnek új áruk:) amúgy köszi :).
2011. ápr. 6. 16:16
 14/25 anonim ***** válasza:
83%

"mert minden más cuccnál ütősebb

én vettem egy vagány szövetkabátot, passzos, karcsúsított, a kutya sem vesz észre benne.....

de ha strasszköves farmerben feszítek, mintha valami díva lennék úgy lesnek...."

eggyet értek ebben:))

2011. ápr. 6. 16:21
 15/25 anonim ***** válasza:
68%

"mert minden más cuccnál ütősebb

én vettem egy vagány szövetkabátot, passzos, karcsúsított, a kutya sem vesz észre benne.....

de ha strasszköves farmerben feszítek, mintha valami díva lennék úgy lesnek...."

Meglepő módon nekem nincs szükségem ilyesmire ahhoz, hogy észrevegyenek.

2011. ápr. 6. 16:32
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
érdekes, hirtelen a gumicsizma is passzol mindenki stílusához. meg a converse cipő (ami amúgy sokminden, csak nem kényelmes)... :P
2011. ápr. 6. 16:50
 17/25 anonim ***** válasza:

eddig én is azt hordtam:D de rájöttem h nem az én stílusom:D

fekete,háromnegyedes ujjú blézerre váltottam:D

17/L

2011. ápr. 6. 17:09
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is farmerbe járok bőrkabiba és conversem van.. nekem ezek tetszenek. nem azért vettem meg,mert,hogy mindenkin ez van.. azt vesznek fel amit akarnak mit érdekel az mindenkit? ha akarok akkor elmegyek egy gumicsizmába meg egy fürdőruhába,ha nekem az tetszenek... mindenki azt vesz fel ami tetszik neki,ha meg divatos akar lenni,akkor úgyis aszerint fog. utálom a szoknyákat... ez van :D:D

16L

2011. ápr. 6. 18:02
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért hordja mindenki ezeket, mert kényelmes, praktikus, mégis szép darabok. A körítéstől függően lehet szexi, sportos, laza, vagány, így szinte mindenkihez passzolnak. Ennyi:)
2011. ápr. 6. 18:23
 20/25 anonim ***** válasza:
Én is többnyire farmert hordok, mert strapabíró és kényelmes, de emellett ballonkabátot hordok idén tavasszal, a bőrdzseki eléggé kezd lejárni, igazad van. :) Szerencsére a ballonkabát még nem olyan elterjedt és szerintem sokkal nőiesebb is. Nyugaton már rágebbóta divat, ide csak most érkezett nemrég.
2011. ápr. 6. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!