Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hidegben miért baj ha harisnyá...

Hidegben miért baj ha harisnyát veszek fel?

Figyelt kérdés
egyszerűen nem értem az osztálytársaimat, hogy miért "bu.zis" a harisnyanadrág? miért kell mindenbe belekötni?
2009. febr. 26. 08:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

Biztos van a településetek környékén egy katonai bolt vagy munkaruházati üzlet, esetleg egy vadászathoz szükséges holmikat árusító bolt, de nagyobb piacokon is előfordulnak jégeralsók, mert ezek az üzletek oda is kijárnak a kínálatukkal.

Egyébként ne anyukád vásároljon neked egymagában, mert tuti olyanokat vásárol be (mint a legtöbb anyuka), ami neked cikinek számít sokszor. Ő nem arra gondol, hogy mit szólnak a többiek, hanem az egészségedre. Természetesen ez jó, de jobb, ha ott vagy vele és együtt választjátok ki, hogy mit vesztek meg neked. Így ő arra figyel, hogy a holmi megfeleljen a célnak, te meg arra, hogy stílusban legyen jó. Szerintem nem gond, ha harisnyát veszel fel, bár a férfiak jobban díjazzák a jégeralsót. Mondd anyukádnak, hogy ilyet szeretnél, biztos segít keresni. Fogalmam sincs, hogy tudod-e hogy néz ki, ez egy olyan nadrág, aminek a harisnyával ellentétben nincs lábfejrésze, teljesen olyan, mint egy mackóalsó, csak szűkebb. (ha tudtad bocsi:)

2009. febr. 27. 09:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Engem egy ismerős lány beszélt rá, hogy ha fázok, vegyek fel harisnyanadrágot. Elöször csodálkoztam. De aztán rájöttem, kényelmes.

Már többször látták mások is, de még senki sem "szólt be"

Akrilt vagy vastag nejlonharisnyát hordok.

2010. jan. 29. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!