Milyen hidegben vehetek fel harisnyát nadrág alá anélkül, hogy hülyének néznének?
szija! én 17 leszek, és én is szoktam harisnyát felvenni. engem nem érdekel, hogy mit szólnak hozzá, amúgy nem látszik, csak tesiórán, de nem fogok néhány ember miatt egész nap fagyoskodni. képzeld, a húgom szerint ciki az esernyő...! sztem az sem az, nem véletlenül találták fel... nem értem, hogy miért kéne pár hülye miatt megfagyni, elázni, stb...
Tehát nyugodtan vedd fel. :)
Hát az igazat meg vallva nem tudom, szerintem csak beképzeled magadnak. Hiszen én férfi létemre hordok vékony nylon harisnyanadrágot amit már gyártanak nekünk férfiaknak is.www.ferfiharisnya.lap.hu És nem csak hosszúnadrág alatt, hanem térdnadrággal viselve is, ősszel és tavasszal a jótékony tulajdonságai miatt amit sajnos nem tudnak még a lányok sem.
Leírok néhány jó tulajdonságát a harisnyanadrágról amit a lányok javarésze sajnos nem tud.
A harisnyanadrágot nem csak a hideg ellen lehet bevetni, alkalmazni.
Azon felül, hogy praktikus, egyszerű, egészséges, és a lányok kivitelében még erotikus is azon felül nagyon kellemes kiegészítője a ruhatárainknak legyen az férfi ill nő.
Egészséges mert a harisnyák kompressziós hatásának köszönhetően elkerülhető ill kezelhető az érrendszeri betegségek kialakulása megléte. Masszírozó hatásának köszönhetően serkenti a vér keringését és így revitalizálja a lábat, nem szorítja el bokánál a vérkeringést a zoknival szemben. Praktikus mert akár lehet három az egyben is , zokni, alsónadrág, és meleg alsó, annyira melegít amennyire szükséges, nem nedv szívó, és nem izzaszt le ha helyiségben tartózkodunk. Kis helyen elfér, nem veszik el mindig a párja, és ami még nagyon jó, hogy a lábbelik is sokkal kényelmesebbek csak harisnyával viselve. Valamint a térdnadrágunkat is lehet viselni szinte egész évben.
Lehet hogy gondolatban hülyének néznek sokan, és asszociálnak valaminek, de nem érdekel, a rengeteg dicsérő szavakkal ellentétben.
Csak saját kényelmi szempontjaim számítanak, nem pedig a mások véleménye és elvárásai.
Kétgyermekes apuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!