Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hidegben miért baj ha harisnyá...

Hidegben miért baj ha harisnyát veszek fel?

Figyelt kérdés
egyszerűen nem értem az osztálytársaimat, hogy miért "bu.zis" a harisnyanadrág? miért kell mindenbe belekötni?
2009. febr. 26. 08:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom fiú vagy...

Nem bu.zis, sőt nagyon is jó ha ilyen hidegben veszel valamit a nadrág alá. Sajnos az osztálytársak gonoszak szoktak lenni, de nem figyelj rájuk. Találj ki valami jó dumát, hogy ha megjegyzik, hogy miért veszel fel harisnyanadrágot. Pl. "ha téged majd prosztatagyulladással visznek kórnázba(mert felfázol), ne izgulj, meglátogatlak" Vagy valami hasonló, most hirtelen ez jutott eszembe. A lényeg hogy ne hagyd magad gúnyolni, vágj vissza! :)

2009. febr. 26. 09:03
 2/12 A kérdező kommentje:
de mégis mit találjak ki?
2009. febr. 26. 09:14
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Akkor ne harisnyát vegyél, hanem jégeralsót, az fiúsabb, bár nagyon mókásan néz ki. :)

Ha meg beszólnak hát próbáld meg elengedni a füled mellett, vagy mondd azt, hogy akkor sok sikert a felfázás okozta kellemetlenségekhez vagy az aranyérproblémáikhoz az elkövetkezendőkben.

2009. febr. 26. 09:43
 4/12 anonim ***** válasza:
47%
a harisnyanadrág mondjuk tényleg elég cinkes így mindennapi viseletre, szerintem egy vastagabb nadrág is megtenné, én sem hordtam szinte soha, mégis élek és a prosztatám is jólérzi magát..:D
2009. febr. 26. 09:48
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Második vagyok. Vannak bélelt gatyák is, nézz körül boltokban.

Meg olyan kabátot vegyél fel, ami túlmegy a fenekeden, mert a dzsekik csak deréktól felfele védenek.

2009. febr. 26. 09:53
 6/12 A kérdező kommentje:

jégeralsót hol lehet kapni? anyu már nézte, de nem talált

ő vette a harisnyanadrágot is, mivel ez kényelmesebb fiúknak

2009. febr. 26. 09:58
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
itt a baj:) ne anyud keressen neked jégeralsót meg harisnyanadrágot, hanem te saját magadnak. Az anyukák természetesen féltik a gyereküket mindentől, főleg a hidegtől:P, ezért hajlamosak túlöltöztetni...
2009. febr. 26. 10:25
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Military boltokban tuti van jégeralsó.(menő katonazöld) :)

Vagy piacokon nézz körül.

2009. febr. 26. 10:26
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Igaz, vagy vadasz boltokban,vagy sportboltban ( sieleshez is szoktak hasznalni), de szerintem ilyen helyeken,h Tesco, C&A, fehernemu boltokban is lehet kapni.
2009. febr. 26. 12:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

az én barátom is hord

naés???

a versenybirngásokon is harisnya szerű cucc van. barátom is az akar lenni.

aki egy ujjal rád mutat az 3mal magára.

2009. febr. 26. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!