Punkos hajhoz milyen ruhák illenek?
Figyelt kérdés
Most nem az ilyen szakadt farmer cuccokra gondolok:D
(punkos haj= [link] itt balról a 2. kb)
2011. márc. 29. 19:35
11/16 anonim válasza:
de ő maga vallotta be hogy egy utánzó kis féreg "és ha divatmajom vagyok? :)" és nem képes felfogni hogy ez egy eszme és nem kinézet...
12/16 anonim válasza:
Sötét vagy, azt arra a mellverős gyereknek válaszolta aki csípőből lepozőrözte azért mert még fiatal...
A külömbség annyi, hogy egy pozőr nem kérdez, nem érdeklődik a punk stílus gyökerei felől hanem csak kiöltözik a New Yorkerből vagy hasonló és veri a mellét hogy mekkor a punk.
13/16 anonim válasza:
utolsó te vagy a sötét mivel a punk pont arrol szol hogy 'DIY' szóval csináld magad, ezért nem egy kib.szott séma szerint mozog. és igen, aki ilyet kérdez az egy gyökér pózer és mennyen blinket meg green day-t hallgatni.
14/16 anonim válasza:
Punk ruhákat akart lánti és linkeltünk is neki... van ott jópár rendes, házilag készült ruha. Csak ha valaki mondjuk nem városi, nem nagyon találkozik más punkokkal, akkor jó ha online tud ötleteket cserélni másokkal. Nem értem ez miért baj.
15/16 A kérdező kommentje:
b@sszátok már meg mind! kérdeztem valamit arra kérek válaszokat és nem azt kértem h vitassuk meg h ki az aki punk és hogy mi vagyok!
2011. ápr. 27. 15:37
16/16 A kérdező kommentje:
utolsó köszönöm... te érted mit kértem:)
2011. ápr. 27. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!