Punkos hajhoz milyen ruhák illenek?
Figyelt kérdés
Most nem az ilyen szakadt farmer cuccokra gondolok:D
(punkos haj= [link] itt balról a 2. kb)
2011. márc. 29. 19:35
1/16 A kérdező kommentje:
vagyis inkább szerintetek mivel állna jól?(nem kérek olyan válaszokat hogy nem áll jól semmivel meg hogy a punk haj szar:) köszi)
2011. márc. 29. 19:36
2/16 anonim válasza:
ezt most így nem értem, ilyen hajad van és ehhez akarsz öltözni? és még azt sem tudod hogyan?:DD te sem punk vagy hanem divatmajom..
3/16 anonim válasza:
Kockás,színes ruhák, vagyis mikor még én fiatal punk voltam így öltöztem:P Ja és a tornacipőt nem lehet levakarni sem a lábamról mai napig sem.
4/16 A kérdező kommentje:
és ha divatmajom vagyok? :) kérlek ilyenektől is kíméljetek. még nincs ilyen hajam. majd lesz
2011. márc. 29. 19:44
6/16 anonim válasza:
ha divatmajom vagy akkor majd jól megvernek... amúgy semmi gond vele. egyértelmű egyébként meg hogy punk hajhoz punk stílusú ruhák illenek. ja gondolom fogalmad nincs hogy az milyen.
7/16 anonim válasza:
8/16 anonim válasza:
ha nem vagy punk akkor ne is akarj úgy kinézni mivel az az irányzat nem kifejezetten a kinézetről szól hanem a devianciáról az ellenállásról a fellépésről, te meg csak egy kis sz.ros kispolgár vagy, úgyhogy álljál le most
9/16 A kérdező kommentje:
te sem vagy több! egy kis p öcs max;)
2011. ápr. 21. 13:02
10/16 anonim válasza:
Jajmár gyerekek, senki nem születik bele a bakancsba. Inkább kérdezzen, meg kérdezze a 'vén rókákat' ha nem tud valamit. Aki már eljut odáig, hogy tarajat nyirat az valószínüleg nem szeretne kispolgárnak lenni. Vagyis a belső részen mér valami adott, csak keresi önmagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!