Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Punkos hajhoz milyen ruhák...

Punkos hajhoz milyen ruhák illenek?

Figyelt kérdés

Most nem az ilyen szakadt farmer cuccokra gondolok:D

(punkos haj= [link] itt balról a 2. kb)

2011. márc. 29. 19:35
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
vagyis inkább szerintetek mivel állna jól?(nem kérek olyan válaszokat hogy nem áll jól semmivel meg hogy a punk haj szar:) köszi)
2011. márc. 29. 19:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
ezt most így nem értem, ilyen hajad van és ehhez akarsz öltözni? és még azt sem tudod hogyan?:DD te sem punk vagy hanem divatmajom..
2011. márc. 29. 19:42
 3/16 anonim ***** válasza:
Kockás,színes ruhák, vagyis mikor még én fiatal punk voltam így öltöztem:P Ja és a tornacipőt nem lehet levakarni sem a lábamról mai napig sem.
2011. márc. 29. 19:42
 4/16 A kérdező kommentje:
és ha divatmajom vagyok? :) kérlek ilyenektől is kíméljetek. még nincs ilyen hajam. majd lesz
2011. márc. 29. 19:44
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
a punkos ruhák... :P
2011. márc. 29. 19:46
 6/16 anonim ***** válasza:
ha divatmajom vagy akkor majd jól megvernek... amúgy semmi gond vele. egyértelmű egyébként meg hogy punk hajhoz punk stílusú ruhák illenek. ja gondolom fogalmad nincs hogy az milyen.
2011. márc. 29. 19:51
 7/16 anonim ***** válasza:

Tessék, ötletgyűjtemények.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 29. 22:14
 8/16 anonim ***** válasza:
ha nem vagy punk akkor ne is akarj úgy kinézni mivel az az irányzat nem kifejezetten a kinézetről szól hanem a devianciáról az ellenállásról a fellépésről, te meg csak egy kis sz.ros kispolgár vagy, úgyhogy álljál le most
2011. ápr. 20. 13:44
 9/16 A kérdező kommentje:
te sem vagy több! egy kis p öcs max;)
2011. ápr. 21. 13:02
 10/16 anonim ***** válasza:
Jajmár gyerekek, senki nem születik bele a bakancsba. Inkább kérdezzen, meg kérdezze a 'vén rókákat' ha nem tud valamit. Aki már eljut odáig, hogy tarajat nyirat az valószínüleg nem szeretne kispolgárnak lenni. Vagyis a belső részen mér valami adott, csak keresi önmagát.
2011. ápr. 22. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!