Szoktatok turkaloba jarni?
Sziasztok!
Én rendszeresen járok turkiba, elég nagy méret kell, 48-as de mindig találok valami jót. Tegnap két Yessica márkájú C&A-s felsőt vettem, az egyikben még a címke is benne volt.
Én utálok turkálóba menni... nem is szoktam
Nem nézek le senkit azért mert mondjuk turkálós cuccokat hord, mert az ő dolga, de én ahogy bemegyek egy ilyen helyre, megőrülök, úgysem találok soha semmi jó cuccot, utálom azt a szagot is ami ott van, meg a sok embert aki nagyképűen dobálja a cuccokat össze vissza... szóval nem szoktam turkálni
én első pár alkalommal nagyon feszélyezve (remélem helyesen írtam a szót) éreztem magam. de aztán késöbb már "tudatosan" mentem be, csini, márkás felsőkkel lettem gazdagabb. ma pl. 3 felsőt vettem, abból kettő H&M-es volt. összesen 1170 ft volt. ha márkaboltban veszem, akkor egy darab kerül háromszor ennyibe.
most se vagyok nagy turis, igazából 2-3 havonta járok, de akkor jó cuccokat találok. kedvenc boltjaim: takko, c&a, cherokee (tescoban van) ezek annyira nem is drágák
Igen, szoktam. Régebben mindig úgy mentem be, hogy "jaj de égő", de mostanában egyre magabiztosabban nézelődök. A ruhatáramnak lassan a fele turizva van, márkásak és jól bírják! Mindenkinek ajánlom ;)
Kedvenceim: Nyíregyházán a Háda Kft, meg a Korzó melletti márkás turi (nem tudom a nevét x])
16 L
Hogy minek? Mert a ruhanak nincs erteke, csak emiatt megeri turkaloba jarni.
Egyaltalan nem mindegy, hogy egy butikban a 15000 Ft-os farmernadragot a turiba kb. 500 Ft-ert megkapom. Szamitsd ki utolso, hogy 15 ezerert mennyi 500 Ft-ost lehet venni:)))
20:24es vagyok
ha bemegyek egy butikba és meglátok egy fölsőt 15 ezerért, de ugyanazt megvehetem turiba 500ért, én a butikban veszem meg! nem tudnék felvenni egy ruhát emit előttem már használtak!
Szoktam turiban vásárolni, de nem vagyok mániákus vásárló. Nem céltudatosan megyek, csak ha van kedvem. Általában nem létfontosságú, hogy zsákmánnyal jöjjek ki a boltból, csak ami tényleg jó, azt hozom el.(Ezt azért írom,mert sokan már kóros turkálók)
És eleinte én is szégyelltem, hogy nem telik többre. De ne gondoljátok, hogy csak a szegények járnak turiba. A múltkor összefutottam az egyik egyetemi tanárommal. (Elég kellemetlen lehetett neki, pedig teljesen természetes dolog.)
én 1 60 000- mocis bőrkabátot vettem meg szinte vadi ujat cimkeset madison (usa) márkájút 5000 ft ert semmi baja nincs azota is hordom motorozok benne
sztem nem gáz több értelme van mint a butiknak mert ott igazábol nem is a ruhát hanem a márkát veszed meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!