Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Turkálóba járni sikkes, kínai...

Turkálóba járni sikkes, kínai piacra járni nem!?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 21:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Én pl azért járok turkálóba mert sokszor olcsóbb mint a kínai, és kínaiban nem lehet goth-os stílusú ruhát találni, turiban meg már kifogtam párat, szerintem semmi sikk nincs benne....
2009. ápr. 20. 21:25
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
A turkálóban vannak az igazi kincsek, valamikor még a "20.000 Ft" címke is rajtuk van :D Ott vannak a jó minőségű, olcsó, egyedi ruhák. De ma már minden Kínából jön, tehát ez sem nagyon számít.
2009. ápr. 20. 21:40
 3/17 anonim ***** válasza:
36%
csak nem valaki beszólt kedves kérdező?
2009. ápr. 20. 21:42
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Ha választani kellene,akkor TURI,es hozzáteszem,nem az ára miatt,hanem a minöség AZ JOBB!!!
2009. ápr. 20. 21:45
 5/17 anonim válasza:
86%
A kínai piaccal egy a gond, ilyen pl. a Ázsia Center is, nem akarnak adózni, számlát egyik se hajlandó adni. Lehet igen hogy a turkálóban is sokszor kínai az áru, ma már szinte mindent ők csinálnak, csak épp ők adóznak, ezek meg ingyen élnek.. Ebből telik x6-os terepjáróra is.. Szegényebb pénztárcájúaknak persze jó ez, ezzel semmi gond mert legalább aki szegényebb ő is megveheti a jól kinéző ruhát, csak épp ezt használják ki ezek.
2009. ápr. 20. 21:46
 6/17 anonim ***** válasza:
93%
hát én nem tudom. de az tény, hogy aki turiba jár, arra elég érdekesen néznek a kínai meg már teljesen elfogadott. mondjuk szerintem a turi sokkal jobb. olcsóbbak a cuccok, egyediek, biztos nem fog szembejönni az utcán, meg mostanában a kínais cuccok nagyon csicsásak, és csúnyák.
2009. ápr. 20. 23:48
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

rám egyik barátom vagy ismerősöm sem néz furcsán, sőt van hogy megdícsérik egy-két extrább cuccom, és rögtön reménykedve kérdezik hol vettem, és általában meguktól rájönnek hogy turkálóban,. De egyátalán nem zavar senkit, sőt, reménykednek, hogy talán egyszer kifognak valmi hasonlót...

Az idegenek akik szembejönnek, azok úgysem tudják, hogy turkálós, olyan emberrel meg nem bartákozom aki az alapján ítél meg valakit, hogy mennyit költ az illető ruhára!

(első válaszoló voltam)

2009. ápr. 20. 23:56
 8/17 anonim ***** válasza:
17%
mind a kettő undorító, a turkálók kevésbé, de csak azért amit az első hozzászóló írt.
2009. ápr. 21. 15:09
 9/17 anonim ***** válasza:
79%

mért undorító turkálóból öltözködni? neked talán tellik mindig minden évszakban bolti ruhákra??:...

és mért néznének éredkes arra aki turkálóból vett ruhát hord? talán rávan írva.. nem hsizem leírna..

2009. ápr. 21. 16:42
 10/17 anonim ***** válasza:
86%

nekem tetszik ez a turkálós stílus, de itt a közelben nem nagyon van. Bp-n tudtok valami jó turkálót?

(szintén Dark,goth,stílusban keresgélnék énis)

2009. ápr. 21. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!