Turkálóba járni sikkes, kínai piacra járni nem!?
Az se egy utolsó szempont, hogy amit a kínaiban veszel, azon általában nagy kamu a 100% pamut felirat. Egy-két mosás után az ott vett ruha összemegy, szöszös, a feliratok leperegnek, stb. Nem sikkesség turkálóba menni, de, ha már kötött az ember pénztárcája(nem telik korlátlanul ruhára) Inkább legyen tartós, jó minőségű a ruhája, de használt, mint új de minőségileg egy sz*r. Igazából sokszor nem is az ár dominál, mert néha egy kínais cucc ugyanannyiba kerül, mint a turis.(a vállfások)
Egyébként én turiban kifogtam Versace, Gucci, Dolce és hasonló dolgokat! ;-)
Nem sikk, csak akit elfog a turiláz, annak ez tök jó!
Szerintem meg a stílus sikkes és nem az hogy hol vásárolsz.
Általánosságban jobban favorizálom a turit mint a kínait, de nem tagadom van kínaiból is jó pár cuccom.
Az egyszerű semmi cicoma gatyáikat kifejezetten szeretem, még ha sztreccsesebb az anyaguk - (egy igazi jó farmer szinte alig nyúlik)
Volt kínai piacról mellényem, mellé pár középkategóriás pulcsi, vagy turi felsők, gatya épp hol találtam de engem mindig fullgazdagnak néztek a budapesti gimis osztálytársaim...
Turiban viszont tény hogy jobb minőségű cuccokat ki tudsz fogni, egy kínai cucc pár hónapot bír ki rajtam.
Az meg megint más kérdés hogy nem tudom kik azok a kis butus brit lányok akik sorra dobálják ki a Marks&Spencer pulcsijaikat, de annyit tudok hogy egyforma a méretünk és rajtam iszonyat sikkesen állnak :D
en angliaban elekm mostmar eleg regota. nem reg voltam otthon es bementem egy turiba. ketszer annyiert arultak az olyan angol ruhakat amik itt fillerekbe kerulnek. pl az M&S ruha is tuti olcso volt es valoszinuleg nem is hasznalt.
a legtobb ruha amit lattam az a kovetkezo boltokbol volt:
Primark
Shoezone
Sports Direct
Top Shop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!