Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Turkálóba járni sikkes, kínai...

Turkálóba járni sikkes, kínai piacra járni nem!?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 21:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
szerintem egyáltalán nem ciki egy turkálóba menni ott is mindent meg lehet találni csak olcsón és úgy hogy semmi baja csak max. ki kell mosni,de a Kínais cuccok szépek csak nagyon hamar elromlanak,tönkremennek
2009. ápr. 22. 21:41
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

Az se egy utolsó szempont, hogy amit a kínaiban veszel, azon általában nagy kamu a 100% pamut felirat. Egy-két mosás után az ott vett ruha összemegy, szöszös, a feliratok leperegnek, stb. Nem sikkesség turkálóba menni, de, ha már kötött az ember pénztárcája(nem telik korlátlanul ruhára) Inkább legyen tartós, jó minőségű a ruhája, de használt, mint új de minőségileg egy sz*r. Igazából sokszor nem is az ár dominál, mert néha egy kínais cucc ugyanannyiba kerül, mint a turis.(a vállfások)

Egyébként én turiban kifogtam Versace, Gucci, Dolce és hasonló dolgokat! ;-)

Nem sikk, csak akit elfog a turiláz, annak ez tök jó!

2009. jún. 30. 20:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha veszel egy kínai cuccot pár ezerért, arról messziről látszik és "lekínaipiacoznak", viszont, ha veszel egy márkás cuccot turkálóban pár százért, kimosod felveszed, akkor irigykedve néznek milyen jó cuccod van.
2009. aug. 7. 12:24
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kínai az pár ezer és pár hónap, évig jó. Turkálóba pedig pár száz Ft-ért kiváló minőségű cuccot vehetsz, többön még a biléta is rajta van, tehát nem használt. Amúgy több tízezret érő márkás cuccot egy kínai cucc árából.
2009. aug. 7. 12:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokan leírták már a véleményem, annyit tennék hozzá, hogy azt az örömöt amikor a turiban kifogsz pár fillérért egy tök jó cuccot, foggal körömmel megküzdessz érte, semmi sem tudja pótolni:D
2010. jan. 19. 17:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a stílus sikkes és nem az hogy hol vásárolsz.

Általánosságban jobban favorizálom a turit mint a kínait, de nem tagadom van kínaiból is jó pár cuccom.

Az egyszerű semmi cicoma gatyáikat kifejezetten szeretem, még ha sztreccsesebb az anyaguk - (egy igazi jó farmer szinte alig nyúlik)

Volt kínai piacról mellényem, mellé pár középkategóriás pulcsi, vagy turi felsők, gatya épp hol találtam de engem mindig fullgazdagnak néztek a budapesti gimis osztálytársaim...

Turiban viszont tény hogy jobb minőségű cuccokat ki tudsz fogni, egy kínai cucc pár hónapot bír ki rajtam.

Az meg megint más kérdés hogy nem tudom kik azok a kis butus brit lányok akik sorra dobálják ki a Marks&Spencer pulcsijaikat, de annyit tudok hogy egyforma a méretünk és rajtam iszonyat sikkesen állnak :D

2011. szept. 2. 02:44
 17/17 anonim ***** válasza:

en angliaban elekm mostmar eleg regota. nem reg voltam otthon es bementem egy turiba. ketszer annyiert arultak az olyan angol ruhakat amik itt fillerekbe kerulnek. pl az M&S ruha is tuti olcso volt es valoszinuleg nem is hasznalt.

a legtobb ruha amit lattam az a kovetkezo boltokbol volt:

Primark

Shoezone

Sports Direct

Top Shop

2011. szept. 2. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!