Jár valaki a 4-6-os villamos mechwart ligeti megállójához közeli Maggie's turkálóba, esetleg a moszkva téri turijukba?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, természetesen szeretek divatosan öltözködni, de most nemáll úgy a család anyagilag, hogy drága és divatos boltokba járjak vásárolni, úgyhogy gondoltam, besegítek azzal, hogy turiban veszem a ruháimat.
Tegnap bementem Pestre és a villamosról láttam ezeket a turikat.
Mi a véleményetek róluk? Kilósak vagy darabárasak? Trendi ruhák vannak? Jó minőségűek?
Azért kérdezem, mert csak heti egyszer megyek be a fővárosba, és ha azt mondjátok, ezek jók, akkor viszek pénzt jövò héten. :)
Eddig Zarában, Pimkie-ben, Bershkában, Orsay-ben, H&M-ben és C&A-ban vettem a cuccaimat, ilyen típusúakat keresek.
Köszi! :)
2011. júl. 31. 15:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!