A punkok milyen ruhákat hordanak?
nagyon bejön ez a stílus, és az teljesen "olyan vagyok mint ők"(pl.: lázadós stb...)a zenéjük is nagyon tetszik azt hallgatok(mármint punkot) lány vagyok és tarajos csaj nem akarok lenni(hogy felismerjenek h punk vagyok) mert nincs valami szép arcom, a rövid hajhoz.most is váll fölé ér kb a hajam(rövidebbet nem akarok) fiatal vagyok és vékony. lehet ezért sem áll jól a martens bakancs. SZÓVAL: milyen ruhákat hordanak a punkok? esetleg valami frizura?
tágítóm az már van :PP:P:P
(hogy felismerjenek h punk vagyok)
kemény. titokban akarsz punk lenni? o.O
14 éves vagyok.
tudom most fikázni fog mindenki, hogy 14évesen mit akarok én itt öltözködni, tanulásra kellene figyelnem. nyugi az rendben van!!
egyéniség? bunkózás, vagy télleg?
Á, csaj, így hagyjad... Amúgy is, Google. De! A punkok javarészt maguk alakítják át a ruháikat. Szegecseket tesznek rá, felvarrókat, kitűzőket... De ezt tényleg érezni kell. :-D
Frizura meg, tépesd, elől tupírozd tarajba. Ha engedik, akkor festesd, vagy csak tetess bele zöld, kék, piros, esetleg rózsaszín csíkokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!