HELP! Szerinted is ráfáztam ezzel a cipővel? (LINK)
:S rálicitáltam de sokan mondják, hogy hamis!! most mit csináljak??:S mindjárt lejár az aukció
Ne parázz! Nézd végig az értékelésekeit, hogy mire kapott negatívot, és mire semlegest.
Nekem egyébként valódinak tűnik. Nem ettől az eladótól, de én is vettem a lányomnak a vaterán Adidast, és az is valódi bőr, bárhol is varrták. A legtöbb világmárka eredetije is Kínában készül, meg az összes hamisítvány is. Szerintem megér ennyit, ha nem lenne nagyobb a lábam (39), rálicitálnék. Nálunk a sportboltban a lányom cipője pont a duplájába kerül, és alaposan összehasonlítottuk, ugyanaz minden, csak féláron volt a vaterán.
Semlegest kapott mert 3 hónapot várt ak hogy megérkezzen a termék :S, még1 semlegest mert gagyi pumát adott el, 2x rosszul címzett, megtévesztő volt a kép,gyári hibás volt a termék,
Negatív: Nem volt bőr cípő ahogy állította,nagyobb méretet küldött
Basszus basszus...én hülye,mért nem olvastam el..
De hozzátenném ezenkívül van még 143 POZITÍV értékelése...
Már rá licitáltak nem?:) megnéztem és már 6900
egyébként nekem is úgy tünik, hogy nem eredeti.
Nem még mindig én vagyok....:S
Akkor lesz 6900 ha rálicitál még valaki
Hát így jártam:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!