Gáz felvenni egy Nike pólót Adidas cipővel?
Figyelt kérdés
A kettő nagyon passzol egymáshoz színben.2011. aug. 13. 18:31
3/11 anonim válasza:
Igen az,fel ne vedd mert úgy kicikizne h nem maradsz életbe -.-
4/11 anonim válasza:
Az a gáz ha valaki itt dicsekszik hogy mennyi márkás cucca van.
5/11 anonim válasza:
Nike pólót csak Nike, Puma, Reebok, Zara és Camel Active cipőhöz lehet felvenni.
6/11 anonim válasza:
Szerintem akkor nem gáz, ha összepasszolnak pl. színben vagy mintában.
Magamból kiindulva én csak egy márkához ragaszkodom sportruhákban,mást meg sem veszek; de ha a fenti indokból látok máson több márkát együtt, azon nem akadok ki, nem gondolom azt, hogy igénytelen.
A márkahűség nem feltétlenül jelenti azt, hogy valaki nagyzol. Outletekben simán kapsz annyiért ruhát vagy cipőt, mint mondjuk a piacon.
7/11 anonim válasza:
Sztem az a gáz, amikor nagy betükkel fel van tüntetve a ruha márkája.
9/11 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Ez hülyeség, egyáltalán nem gáz. Ennyi erővel az is gáz lenne, hogy a converse táskához valaki nem converse cipőt vesz fel....
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Kérdező írtam privátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!