Hány éves korodig vennél fel miniszoknyát? Hány éves kor felett tartod másokon cikinek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 23:18
11/16 anonim válasza:
Szerintem az idősebb, 40 feletti korosztály sokkal inkább hord minit, mint a fiatalabb korosztály, mert amikor ők voltak tizen-, huszonévesek akkor nagyon nagy divat volt. Én miniszoknyát kizárólag vastag és nem testszínű harisnyával vagy cicanacival veszek pl fel, pedig vékony vagyok, csak egyszerűen szerintem fura ha valakinek az egész lába meztelen. Amúgy azokkal a minikkel semmi baj nincs amik legalább az ember ujjai végéig leérnek, az annál rövidebbek pedig mindenkin cikik, mert nem lehet bennük úgy leülni, vagy lehajolni, leguggolni, hogy ne látszon ki az egész feneke.
12/16 anonim válasza:
Én 41 éves vagyok, s mikor rikán fölveszem, mindig megdícsérnek.
13/16 anonim válasza:
A tizen, huszonévesek körében nem is annyira divat a miniszonya és miniruha utcai viseletnek, csak bulikban hordják. Anyáink apáink korába volt nagy kultusza a miniszoknyának, most is inkább az a generáció hordja.
14/16 anonim válasza:
Nem írtad hány éves vagy,de én 35-40 felett már nem venném fel a nagyon mini szoknyát,csak azt ami a térd fölé ér egy picivel. 34 éves vagyok,168 cm magas és 50 kiló, sportos szép lábakkal és van egy 3 éves kisfiam. Lehet,hogy közrejátszik nálam az is,hogy anyuka vagyok,de nem venném már fel a minit. Cikinek tartom. Persze nyaraláskor hordok sortot a strandra,de nincs narancsbőröm és nincs egy deka feleslegem sem. Szerintem ez mindenkinek belűlről jön,ahogy az izlés és a stílus is. Ne mások véleménye alapján öltözködj,hanem ahogy neked tetszik és kényelmes. Ha te úgy érzed felveheted a minit és neked tetszik,nem érzed cikinek,akkor rajta.
15/16 anonim válasza:
Hát én 30 fölött biztos nem vennék már föl minit...
16/16 anonim válasza:
Egy 40 éves nőnek is lehet szép lába, anno fizika tanárom is sokat hordott rövid szoknyát, nagyon csinos nő, és nem volt ciki az öltözéke. Egyszerűen annyi, hogy egy 20 és egy 40 éves nem ugyanolyan szoknyát hord. A stílusa passzoljon a korodhoz, a hossza már csak attól függ, h mennyire tartod jónak a lábaid ;) Nem kell erről lemondani akár 50 fölött sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!