Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány éves korodig vennél fel...

Hány éves korodig vennél fel miniszoknyát? Hány éves kor felett tartod másokon cikinek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 23:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%
szerintem olyan 35-40 közelében már ciki, bár kitudja!
2011. márc. 9. 23:34
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én 33 vagyok, tavaly fogytam 20 kilót és megmondom őszintén teszek arra, hogy ki mit gondol. Igenis horodok mini szoknyát és nagyon élvezem. :D :D :D

Jó nem az a mini, ami éppen csak a tangát takarja, de mini, mert térd felettig ér.

Mondjuk azt még hozzátenném, hogy én Londonban élek. Ezt csak azért tartom fontosnak megemlíteni, mert itt az emberek nem nézik a másikat úgy, mint otthon. Amni otthon megy a másik kinézésében, kibeszélésében, kritizálásában az borzalom.

2011. márc. 9. 23:36
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kortól függ. Most így biztos furán hangzik ha azt mondom az anyám 50 éves és még hord miniszoknyát. De ha látnátok nem mondanátok meg hogy ő 50 éves. Mert max 35-40nek nézik mindig. És hát nagyon jól áll neki, vékony, jó alakja van. Miért ne hordaná? Én is hordom amíg nem leszek nevetséges benne.
2011. márc. 10. 00:24
 4/16 anonim ***** válasza:
70%

Nem kortól, inkább alaktól, stílustól függ.

Én eddig se vettem fel miniszoknyát, ezután se fogok :)

2011. márc. 10. 00:30
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha szép az ember lába, akár 60 évesen is. Nincs túl rövid szoknya, csak rossz lábú nő. :)
2011. márc. 10. 06:35
 6/16 anonim ***** válasza:
57%

Mivel a térd fölé érő szoknya hivatalosan mininek számít, szerintem nem kor kérdés.

Tényleg azon múlik, kinek milyen a lába.

Én soha nem hordtam, és nem is fogok, és szerintem jobb is így. :)

2011. márc. 10. 08:06
 7/16 anonim ***** válasza:
52%
Olyan extra minit senkinek sem kéne. A normális, térd fölé érő szoknyát meg akárhány évesen felvehet a nő.
2011. márc. 10. 08:54
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, attól függ, hogy hogy néz ki az illető. Én is találkoztam már, olyan 38 éves nővel, akit nem néztem volna 25-nél többnek.

Ha nagyon általánosítani akarunk, akkor mondjuk kb 35-ig szerintem nem gáz.

2011. márc. 10. 08:54
 9/16 anonim ***** válasza:
9%
35 fölött már NEM vennék fel, 40 felett meg egyenesen nevetséges, még ha jó alakja is van az embernek. Az ilyenekről az jut eszembe, hogy képtelen elfogadni, hogy már nem huszonéves.
2011. márc. 10. 13:32
 10/16 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire mini. Anyukám pl minden térdfölöttig, vagy combközépig érő szoknyát mininek hív. Pl egy combközépig érő szoknyát szerintem akárhány évesen is felvehet az ember, ha megvan hozzá az alakja. Molettebb alakon viszont kortól függetlenül nem mutat jól a mini.

Éppenhogy popsi alá érő minit szerintem huszonéves kor után már el lehet felejteni, mert egyszerűen túl feltűnő, túl kihívó, ami egy tapasztalatlanabb kislányon elmegy, egy 30 év feletti nőn viszont úgy jön le, hogy nagyon fel akarja magára hívni a férfiak figyelmét és mással nem megy, csak ha mindent kitesz, szóval az közönséges.

2011. ápr. 14. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!