Középiskolás lányok! Mit viseltek a suliban?
ruha,cipő,kiegészítők,hogy hordod a hajad,sminkelsz-e (ha igen mennyire?),milyen táskában viszed a cuccod... szóval minden érdekel:)
kort is írjatok!
Rajtam ma pl ez volt: Fekete cicanaci, éppen hogy a fenekemet eltakaró szürke póló, szürke magassarkú bokacsizma és egy kis mellényke.
A hajamat általában ilyesmire csinálom meg csak nem lóg bele a szemembe és oldalt kicsit kunkoribb meg sztem az enyém jobb de mind1 [link] , ha nem így van a hajam akkor csak simán kivasalom. Kiegészítőnek max övet szoktam de abból elég sokféle van :) Válltáskában hordom a cuccaimat ami fekete és néhány helyen csillogós. Cipőt amúgy leggyakrabban magas szárú fekete cipőt hordok. A sminkem az elég sok dologból áll de leírom :)
Korrektorral kezdem és az egész arcomra teszek mert elég zsíros a bőrőm és ez mattítja, utánna jön az alapozó, kihúzom a szemem alul-felül szemceruzával (felülre más szemceruzát használok mint alulra), felülre még szemhélytus, alul a szempillák tövébe fekete szemfesték, szempillaspirál ( néha szoktam használni szemhélyfestéket {fehér}), kihúzom a szemöldököm, rózsaszín rúzs és arra szájfény, púder és pirosító.
Ruhák terén hát minden nap más farmert veszek fel de csakis csőszárút. Pulóverek azok elég változatosak de csak csajosak vannak és vannak a mellénykéim amiket imádok mert szépen kiadja az alakomat.
Remélem ennyi elég lesz :)
17/L
köszi neked is utolsó! amugy tök tetszik ez a haj :D
énis vmi hasonlót vágatnék ha nem lenne full göndör :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!