Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok és Nők! Szerintetek...

Lányok és Nők! Szerintetek melyik és milyen ruhadarabban vagytok a legszexisebbek?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez fontos egy hétköznapi viseletnél vagy csak buliban?
2011. márc. 6. 17:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%

fekete leggings fekete magassarkúval, és feszülős inggel

hétköznapra nem venném fel, csak a ribik járnak úgy, csak a páromhoz veszem fel

2011. márc. 6. 17:28
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vettem észre, hogy nekem a testhez álló ruhák állnak jól, vagy ilyen bralett topok. És a magassarkú is jól áll nekem.

A vicces az, hogy sosem így szoktam öltözködni. Sokkal inkább visszahúzodobban öltözök fel. :) De azért tetszenek a kicsit kihívóbb szexisebb ruhák. De valamiért inkább nem azokat választom hétköznapi viseletre.

Talán mert azt sem szeretem , ha nagyon megbámulnak miatta.

2011. márc. 6. 17:28
 3/25 anonim ***** válasza:
78%

Csőnadrág.(a vádlim vékony:D) póló és kapucnis pulcsi. ennél nőiesebb ruhákban én nem tudok megmaradni... sosem tudtam.

18L

2011. márc. 6. 18:27
 4/25 A kérdező kommentje:
A legging (pláne fekete) tényleg nem rossz választás, 2. balett topra gondoltál, amik testhez állók? Csőnacik is bejönnek (vékony vádlinál persze ;) )Köszi a válaszokat.
2011. márc. 6. 19:08
 5/25 anonim ***** válasza:
leginkább miniszoknyában érzem annak magam. felsőrész mindegy, csak valami szűk legyen. szeretem is hordani a hétköznapokon is, nem csak buliban. főleg hogy nem is járok bulizni.
2011. márc. 7. 02:56
 6/25 anonim ***** válasza:

Hullámzós, könnyű, nyári maxiruha, mint ez:

[link]

Van egy hasonlóm, csak fekete, virágos:)

2011. márc. 7. 13:55
 7/25 anonim ***** válasza:

Acélmerevítős fűzőben :)

Amúgy szerintem hétköznap inkább csinosnak, elegánsnak kell lennie egy nőnek, a szexisség maradhat a bulikra. Ezt úgy értem, hogy munkahelyre/iskolába azért nem miniben és platformcipőben kell menni, mert az abban a közegben közönséges, nem szexi. 22/N

2011. márc. 7. 16:24
 8/25 A kérdező kommentje:
Igaz, ezen darabok csak borzolják a "kedélyeket" pl. munkahelyen. Akkor maradnak bulikra és a barátoknak otthonra... ;)
2011. márc. 7. 17:18
 9/25 anonim ***** válasza:

én pántnélküli topokban, un. csőtoppokban érzem magam a legszexisebbnek, ezeket egy kicsit visszafogottabb farmerral munkahelyre/suliba is simán felveszem.

A másik a szintén pántnélküli ruha. Imádom őket *-* De azokat már csak buliba :)

Pl.: [link]

[link] a rózsaszín ö nélkül)

[link]

Még vagy 100 linket ide tennék :'DDD

2011. jún. 8. 15:38
 10/25 A kérdező kommentje:
Jó kis összeállítás, ezek a ruhák tényleg csodásak. Köszi!
2011. jún. 8. 16:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!