Lányok! Vannak köztetek olyanok, akik nem szeretik a balerinacipőket?
Én nagyon utálom, szerintem eléggé ronda.
( ez csak vélemény, nem kell leordítani a fejemet).
Igaz, hogy annyira nem számottevő a különbség, de éne zeket szebbnek találom
mint ezeket:
Hú, hát egyik sem az én esetem:D
Tény, hogy azok a mokaszinok nagyon... Jó, én mondjuk 18 vagyok, de egy idősebbnek lehet, ez tetszik. Én a balerinákat sem kultiválom. Én converse tornacsukában jobban érzem magamxD Persze van olyan, hogy alkalomhoz illően kell öltözködni, de akkor sem balerinacipőt veszek fel. Nyáron sem. Egyik barátnőmnek mondjuk volt egy feketéje - az az egy tényleg nagyon tetszett-, az azt hiszem Zarás volt. De az az egy:)
Ne haragudj, de én egyiket sem találom szépnek.
Az első fajta cipő öregít, 50-60-as nőknek teljesen korrekt, de alatta szerintem röhejes.
A topánka meg slampos, ráadásul csoszognak benne, és csak kis lábon áll jól. Az meg rettenetesen randa, mikor már szét van taposva az oldala 1-2 hét után, mert annyira csámpás a mai lányok nagyrésze (megjegyzem, ezek magassarkúban sem jobbak, járni kéne megtanulni....)
Nem nőiesek ? Hát.. ha csak egy cipőtől tudsz nőies lenni, akkor gáz van :D A balerinák ennyi erővel kislányosak.
Nekem azok sem tetszenek, amiket te linkeltél.
De tudom-tudom, ízlések és pofonok.
Hát igen, kész káosz ez a cipőmizéria :D
Az ember lánya nem járkálhat állandóan magassarkúban, a szandál és a nyitott cipő is felejtős 20-25 fokban.
A sportcipő... hát az, jó a boltba rohangálni, meg kirándulni.
Köszi, mindenkinek !
Nekem a balerinacipők jobban tetszenek, mert szerintem fiatalosabbak mint a másik kategória amit mutattál.
Nem fogom őket lerondázni, mert egyáltalán nem azok, de tőlem még eléggé távol állnak, én is csak kb. a 40-es korosztályon tudnám elképzelni.
Balerinát viszont sose hordanék a tél közepén vagy akár nyáron, nem is értem néhányan hogy képesek 35 fokban felvenni őket, főleg mert az olcsóbb darabok egyáltalán nem szellőznek és hosszabb idő után az ember lába beleposhad :D
Dehát izlések és pofonok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!