Miért szeretik ennyire a férfiak a papucsokat?
Én meg továbbra is papucsban vagy szandában járok zokni nélküll attól függ vezetek e de inkább papucsban járok sőt laza boxert szoktam hordani de yáron azt sem.
És nem érdekel egyeseknek ez milyen férfiatlan vagy feminim hangulatú mások nem tetszéséért nem fogok meggyúladni nyáron a dög melegben. 24/F
nekem eddig egyik pasim se hordott papucsot, és zavart is. szerintem rossz ránézni, ha a nyári 40 fokban is a sportcipőt hordja, hogy nem sül meg benne a lába???
a mostani párom hord papucsot, és imádom. szexi tud ám az lenni
Párom nem szereti,egyedül strandon veszi fel
Egyébként nyáron is 40 fokban zárt cipő...(szerencsére nem büdösödik a lába)
Hiába vettem neki olyan szandát,papucsot,ami illik a stilusához,ott porosodik,szerinte "nem férfias"...
de az mitől férfias,hogy beleposhad a lába a meleg cipőbe?
szerintem semmi baj egy ízléses papuccsal/szandállal. inkább ezt hordja, mint hogy beaszalódjon a lába.
27/l
Én nagyon szeretek nyáron papucsot hordani, és szerintem egy igazán igényes férfinak alap darab egy szép bőrpapucs. Nekem is van, egyujjas bőrpapucsom is,pl egy kellemes nyári sétához a városban mikor elegánsabb akarok lenni, illetve sima egyszerű flipflops a strandra.
Aki fújjolnak a papucsra, az gondoljon bele, hogy nyáron zárt cipőben mezítláb egészségügyi szempontból rizikós lenni, tehát sokkal egészségesebb egy nyitott lábbeli, én az egyujjas papucsokat preferálom.
Egyébként a mediterrán országokban a nyitott lábbeli volt az elterjedt már az ókorban is a férfiak között, nem véletlenül!:)
Nyílván, csak olyan vegyen fel papucsot, vagy akár szandált(zokni nélkül természetesen) akinek ápolt a lába!
Talán mert nem rohad bele a lábuk...?
Ha majd pántos, meg bokaszalagos, magassarkú szandikat és papucsokat hordanak, akkor aláírom, hogy feminin dolog, meg persze egy öltönyös üzletembernek való papucsot nehéz találni, de hát istenem. :D Tényleg mit hordjanak?
Én nem szólok bele, a szoknyás fiúcskák nálam is kicsapják kicsit a biztosítékot, de az is az ő dolguk. A szememet jobban bántják a passzos gatyás tehénkék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!