Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, fiúk! Miért vannak...

Lányok, fiúk! Miért vannak olyan fiúk akik szeretik a lányos ruhákat és miért vannak olyanok akik nem?

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert az emberek különbözőek. Erre általában már óvodáskorban rá szoktak jönni. Van, akinek ízlik a túrosbukta, van, akinek nem.
2011. márc. 4. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Én fiú vok és a nővérem kinőtt ruháit hordom. Teljesen jó állapotban vannak és a szüleimnek sem kell kidobni több ezer forintot, hogy ruhát vegyenek nekem.
2011. márc. 4. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:

ismerek egy 12 éves fiút aki szeret szoknyában lenni és a szülei sem tudták lebeszélni róla... a többiek elfogadták úgy amilyen, nem volt belőle probléma

van olyan fiú aki lelkileg lány, csak külsőre fiú, hát ő pont ilyen

2011. márc. 4. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Én szoknyát nem hordok,csak nadrágot,bugyikat meg pólókat.Azok nem annyira feltűnők.Mondjuk a pólókról néha lerí,hogy tök női,de azért felveszem,ha már női farmer meg bugyi van rajtam!
2011. márc. 4. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Én meg lány vagyok, és nem egy fiú vagy fiús ruhám van. És? Én így érzem jól magam, meghülyülnék, ha ezekbe a csinimini tapadós, flitteres sz*rokba kéne járnom :D Te jóég :DDDD

18L

2011. márc. 6. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!