Muszáj hogy márkás legyen a cipőm ahhoz hogy menő v divatos legyen?
Figyelt kérdés
nem elég az h jól néz ki?2011. febr. 26. 16:14
11/14 anonim válasza:
Nem kell márkásat venni. Dejkmannról(nemtudom leírni) annyit tudnék csak mondani, hogy szép és jó, olcsó is, bár magassarkút nem hordok, vannak jó cipők, csizmák, mindenféle, csak nem az én méretemben:S Hordanék én Converse meg stb cipőket, de 43as lábbal lány létemre túl rizikós, hogy megvesszük és nem hordom, mert szarul néz ki mert egy csónak... Kínaiban is lehet cipőt venni, személy szerint nem hordanék negyvenezres cipőket, mert túl drága ahhoz, hogy összesarazzam meg stb. Kínaiban ugyanolyan cipőket lehet kapni kétezer forintért mint a converse, kényelmes is, ugyanaddig bírja, és nem harmincezer... Nagy márkás majmoknak üzenném, a ti cuccaitokat is kínában gyártják,csak örülnek hogy vannak ilyen barmok akik megveszik ötvenszer annyiért mint amennyit érnek..:)
12/14 anonim válasza:
Utolsó:Az igazi márkás cuccokat nem biztos,hogy kínában gyártják,és ha igen akkor is sokkal jobb minőségben,mert a márka, az márka...Nem kéne szerintem leszólni,hogy kin milyen cipő van...nyilván olyan amilyenre telik...mindenki úgy dolgozzon,hogy olyan cipője legyen,amilyet akar...
13/14 anonim válasza:
Én inkább azért ajánlom a márkás, pl. Nike,Adidas cipőket mert sokkal jobb a minőségük és sokáig bírják, ezért megtérül az ára. De én pl. 1 hónapja vettem Adidas cipőt magamnak és az 8 ezer ft volt a Hervisben leértékelve.
14/14 anonim válasza:
Én is a Deichmann-ban szoktam vásárolni,azt én se toom mennyire márkás,de sztem jobb,mint a kínai cipő,és nem sokkal drágább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!