Menő a kövérség? Tehát a nagy test,? Hiszen az
tekintélyparancsoló, és erőt sugárzó. Ez most divatos
a férfiaknál?
Nem tudom, te milyen világban élsz, szerintem egyáltalán nem divat a kövérség férfiaknál.
A sportos testalkat igen, de nem a kövérség.
(Nekem egy kövér férfi nem tekintélyt parancsoló, hanem gusztustalan)
2009. máj. 17. 14:43
egyetértek az első válaszolóval.
a nagy test inkább arra vonatkozik, h izmos valaki...:D nem? mert az pl most nagyon menő :D
2009. máj. 17. 14:51
Nekem ami egy férfinál tekintélytparancsoló az az öltöny, nyakkendővel. Nem láttam még olyan férfit, aki rosszul nézett volna ki öltönyben. Nyakkendővel. Picit borostásan.
Szerintem járj egy kondiba, vagy futni, és inkább szálkásodj, mint gömbölyödj. Nem gondolom, hogy menő a kövérség, sőt, szerintem inkább ciki. Nőknél is, férfiaknál is.
Én is kövér vagyok, és mellé még nő is, és fogyni próbálok, nem hízni.
2009. máj. 17. 15:01
Nem értem mi bajotok a kövérséggel -én nem vagyok az!- szerintem nincs annál izgatóbb, ha valaki testtömege révén minél nagyobb szeletet hasít ki az universumból, ezzel is jelezvén, "van mit a tejbe aprítania" vagy ha úgy tetszik, "van vér a pucájában". Háényingerem van a szálkás, izomagyú pasiktól, akiknek a sok szertől a pö..ük sem áll már fel, de legalább borotválják a seggüket! A férjem is kövér, a szeretőm is, és imádom ahogy betakarnak a zsírpárnácskáikkal!
2009. máj. 17. 15:01
5/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom,kitől hallottad ezt a nagy marhaságot!De nehogy hízz!A lányok/nők nem szeretik (tisztelet a kivételnek) a mackós pasikat/férfiakat,jó tényleg van akinek ez bejön,de inkább menj a kondiba el és legyen kigyúrt tested (de azért ne vidd túlzásba)
2009. máj. 17. 15:08
akinek "van mit a tejbe apritania" az nem zabál, hanem sportol, teniszezik, vitorlázik, konditerembe jár, egészségesen étkezik, vigyáz az egészségére. 50 évesen 40-nek néz ki és nem 60-nak. És semmiképp nem kövér.
2009. máj. 17. 15:12
15:01-es vagyok. Mondjuk az is számít, hogy kövér, vagy mackós, mert szerintem a kettő nem ugyanaz. A kövér már kb. szó szerint gurul, a mackós meg az a "van mit fogni" ember.
Szerintem.
2009. máj. 17. 15:12
Azért remélem nem leszek lepontozva amiatt amit most lefogok írni, hiszen ez csak az én véleményem, nem általánosságban beszélek... imádom a mackós, pocakos pasikat, jelenleg is egy ilyen macival vagyok együtt, egyszerüen imádom minden porcikáját. DE! nekem a kopasz pasik jönnek be amihez én a mackóságot társítom, tehát a "nagydarab-kopasz" típust. Ha már van egy kis haja, nem tetszik annyira a mackósága se, ha van neki. Na most jó bonyolultan írtam le :) de én úgy gondolom egy pasinál azért jóval elfogadottabb a túlsúly, mint a hölgyeknél. Az hogy kinek mi tetszik, az meg teljesen egyéni tulajdonság...
2009. máj. 17. 15:16
A kövérség nem menő hanem gusztustalan. És semmiképp sem erőt sugároz egy kövér ember hanem ha ránézek arra gondolok hogy ez biztos egész nap csak a tévé előtt terpeszkedve zabál és issza a sörét (vagy valami ilyesmi). Fujj... fenének sem kéne kövér pasi.
2009. máj. 17. 18:50
Kapcsolódó kérdések: