Menő a kövérség? Tehát a nagy test,? Hiszen az tekintélyparancsoló, és erőt sugárzó. Ez most divatos a férfiaknál?
Utolsó kommentelönek irom, hogy fenének se kell kövér pasi, elöször is...
mi a kövér? viszonyitás kérdése....
a másik, pasi szavakkal, "lehetsz te egy kigyurt izmos, gyantázott mellkasú borostás macsó" ha halvány lila gözöd sincs arról hogy hogyan kell egy nöt szeretni, azért megy tönkre sok kapcsolat, me meglátja megszereti aztán hosszutávon meg xart sem ér! Tisztelet a kivételnek, de általában aki igen jó pasi az nem fél attól hogy elveszit egy csajt , mert majd jön egy másik....a másik oldal meg foggal körömmel szereti a párját! Külsöt tudni kell leküzdeni , mert elsösorban nem az határozza meg a kapcsolat sikerességét, hozzáteszem, szerintem és tisztelet a kivételnek....
ui: lehet hogy gusztustalan a külseje valakinek, de annak a belseje az arany....
Egy kövér! Ha nem hiszel nekem kérdezd meg a barátnömet! :) 24/f
Egyetértek az előző hozzászólóval! Szerintem az a gusztustalan amikor sajtot lehetne reszelni a pasi hasán. Igenis legyen hasa, lehessen nyomkodni, csipkedni, és legyen szőrös is mindenhol, mert a párduc testű csigák mindenek csak nem férfiak. Lehessen hozzábújni és együtéssel csapja le azt aki esetleg beszól. Erre nem képesek a 20as karú egyedek, sem a kigyúrt állatok, akik menni se képesek az izomgócoktól, és küllemre jól néznek ki de erő semmi nincs benne.
Úgyhogy én kiállok ezekért a fickókért. Az én párom 104 kiló, és I-M-Á-D-O-M minden porcikáját.
Akik meg gusztustalannak tartanak 2 deka felesleget is, azokat csak sajnálni tudom. Milyen sekélyes és mérhetetlenül ostoba egy élet lehet ahol 70 évig salátát eszik az ember köménymaggal.....
22L
Abbahagytam a bagózást, és úgy érzem tök jól jönnek fel a kilók :)
ajánlom mindenkinek, aki hízni szeretne.
Divatos test, üde lehelet!:)
Amikor a férjemmel megismerkedtem,ő egy kedves "macika" volt.Ez kb4 éve.Rendes vissza húzódó stb... ahogy ilyenkor lenni szokott!Azóta van egy gyerekünk,vállalkozás ami jól megy!Amilyen jól beindul a vállalkozás,úgy indult meg a hízása,nőtt az egoja is!Lett szép autó stb...!Mellettem legalább 35-40kg hízott,biztos h most 165kg-tól több!A mérleget lecseréltük olyanra ami 180kg-ig mér,mert az azelőtti csak 150-ig bírta!A lényeg:
nagyon KÖVÉR és kiderült,h évek óta csal!Nagyon későn de rájöttem,pedig mindenki tudta,ÉS SENKI NEM SZÓLT!Nekem csinált egy gyereket!A gyerkőcöt persze nem adnám semmiért!!!A baráti társaságban minden férfi atlágos testalkatu, mind hűséges!És az én férjem ,így is ,úgy is kilóg a sorból!Szégyellem!Inkább egy vékony!!!!!!!!!!!!
Szerintem nem olya ciki a kövérség.
Én 13 éves, 157 centi, és 72 kg vagyok.
Senki sem szólt, még azért sem, mert csak autóval bírok utazni.
Én szeretek kövér lenni, nem akarok lefogyni.
Figyu:Ha keveset eszel egy nap, de amikor eszel akkor aokat, azzal eléggé lehet hízni.
Mint ahogy a dal is mondja: 'nagy test, nagy élvezet' XXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!