Muszáj hogy márkás legyen a cipőm ahhoz hogy menő v divatos legyen?
Figyelt kérdés
nem elég az h jól néz ki?2011. febr. 26. 16:14
1/14 anonim válasza:
muszáj h hülye legyél és majmold a többit?
2/14 anonim válasza:
nekem az összes cipőm kínaiból van, sosem hordtam márkásat.Már ott is vannak menők
3/14 anonim válasza:
ha már kérdezed ritkán rossz. nem hiszem, hogy csak világmárkákban és nagyon drága ruhákban lehet valaki jól öltözött és stílusos. én vettem egy Reserved bokacsizmát akciósan, baromira tetszik, jól is néz ki, szerintem stílusos, pedig nem épp nagy márka, és nem is volt drága.
4/14 anonim válasza:
soha nem vennek fel kinait,fuj. csak markasat hordok pl prada
5/14 anonim válasza:
utolsó: hát aki megteheti..:)
de amúgy kínaiban is vannak már elég jó kinézetű cipők.
6/14 anonim válasza:
Én a Deich mann-ban veszem a cipőinket. Az mennyire számít márkásnak?
7/14 anonim válasza:
de amugy kérdésedre válaszolva nem muszáj :D
8/14 anonim válasza:
sztem meg nem a cipőn kell spórolni. NEm lesz gombás, büdös a lábad egy márkásban.
9/14 anonim válasza:
nekem eddig a kínaiban sem volt(:
10/14 anonim válasza:
Szerintem nem feéltétlenül márkás kell legyen, nekem a kínaiakkal csak az a bajom, hogy általában a talpuk elég bocsék, lúdtalpad meg hasonlók lehetnek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!