Bőrcipő varrásnál újabban kicsit beázik. Állítólag kéne rá valami KIWI izé. Van a spréj meg a doboz, melyiket szeressem? És hol lehet ilyet kapni BPen, mert tescoba nem találtam?
A bőrcipőket a legtutibb boxszal ápolni. Nekem húsz éve beválik.
Ennek ellenére ősszel rám sóztak valami állítólagos impregnáló sprét, ami semmit nem ért, pedig alaposan befújtam vele. Szóval szerintem vegyél normális cipőboxot, olcsóbb is, és az elég tuti védelmet ad. Az a legjobb, amit ilyen kis fém tégelyben árulnak, egy használaton kívüli fogkefével tudod beledolgozni a bőrbe.
A kiwi nekem semmit nem ért soha... Szóval varrásnál ázik be? Akkor meg főleg, mert kiwiből én még csak olyat láttam, amit a bőrre rá kell kenni, és akkor a bőr nem ázik át. De ha a varrásnál ázik be, akkor hagyd a fenébe!
Menj be egy katonai boltba, és kérj ott cipőkrémet (mert ott normálisat árulnak) vagy fókazsírt, de az drága...
A varrásnál nem használatos fogkefével dörzsöld be a krémet. Ez teszi vízhatlanná! Én a krémet használom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!