Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Helyeslitek ezt? Mi a vélemény...

Helyeslitek ezt? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 9. 18:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem járunk talpig feketében:) Tipikus jellemzője a goth öltözködésnek, hogy a feketét + egy színt kombinálnak, igen, ez lehet a piros is, bár nekem a kedvenceim a krémszínű, türkízkék és az élénkzöld:) Ez a szín általában a sminken, kiegészítőkön, és a ruházat több részén is megjelenik. Szóval előfordul, hogy pl. csak a szoknya, vagy éppenséggel a felső fekete:)

A magyar goth színtér nem valami változatos, úgyhogy ez itthon annyira nem figyelhető meg szerintem. Plusz gyakran mindenki a goth metálosokra asszociál, ami teljesen más mint a szimpla, oldschool goth (a legtöbb embernek az utóbbiról egyáltalán nincsenek fogalmai, az előbbiről meg azt hiszi, hogy az evanesense vagy mi a rákom képviseli:P).

De szerintem ha érdekel, nézz utána a magyar gothic klubb holnapján, vagy ilyesmi (a wikipédia hazudik, előre szólok). Elmagyarázni az egészet nagyon sokáig tartana, még csak az öltözködés részét is (pedig bizony nem ez a lényeg), és nem akarok offolni sem ömlengeni :)

2011. febr. 10. 19:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Bocs az offért, de akkor ezért néznek engem goth-nak! Elég sok fekete holmim van, de ritkán járok talpig feketében, mindig van egy másik szín is...

Pedig én inkább tűnök vidéki tanító-néninek...

2011. febr. 10. 22:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem örülnék neki, mert akkor túl tucat lenne és elveszítené a szépségét, hogy szinte minden kis csajon az lenne.

21/L

2011. febr. 12. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!