Helyeslitek-e? Szeretek egy fiut s vele akarom deh hogyan?
13 éves vok!
Elakarom veszteni a szuzességem!
Deh félek!
Szeretek egy fiut s nem tom o hogy érez irántam kérlek titeket agyatok tanácsokat!!
A fiu édeske sokat rohogunk besz'legetunk
S 1 a gond szeretem ish:|
És vele akarom az elso éjszakámat!
Hát azt mondd meg neki hogy szerinted ő nagyon aranyos és teljesen beleszerelmesedtél! Ha jól nézel ki akk minden oké, ha nem tetszel neki akk felesleges fáradni!
Mondd a szemébe, vagy ha félénk vagy pár napal elötte már kezdj vele kedveskedni!
bocsi, h p@raszt leszek, de: kérdezd meg anyukádat h helyesli-e. ha igen, akk adj bele mindent, ha nem akk várj még 2-3 évet...
én 15 évesen vesztettem el, engem kurv@znak érte, szerinted rólad mit fognak gondolni? főleg h büntethető az, aki 14 év alatti gyereket dug.
A helyesírási alapelvek (részlet)
1. A kiejtés elve
2. A szóelemzés elve
3. A hagyomány elve
4. Az egyszerűsítés elve
Az elsővel sok gond van, a magyar nyelvben nem h-val lágyítjuk a mássalhangzókat, a DE szó kétbetűs.. Nagyon irodalmi az s az és helyett, de majd ha költő leszel, addig meg csak divatból csinálod. Igen, az agyunk fog tanácsot adni, de csak, ha ADJATOK-at mondasz. A Tom egy angol férfinév, nagybetűvel írandó. Csak É-betű van a billentyűzeteden az ékezetes magyar betűk közül? Először gondolkodj el ezeken AZTÁN pedig azon, hogy "egy a gond, hogy szeretem is". Elvileg a szex szerelemből fakad. Tehát ebből is látszik, hogy éretlen vagy, de nyugi, mire megérted a magyar helyesírást, addigra már leszel 16-17 éves, talán lelkileg érettebb is, és akkor már mehet.
Édes drága,nem akarlak kioktatni,mert nincs jogom hozzá,de még tényleg fiatal vagy hozzá!
Én öszintén megmondom,hogy 18 voltam amikor először voltam fiúval és nem bántam meg,hogy addig vártam.Gondolj bele,hogy még bőven van időd rá.Addig is,tanulhatsz még sokat a dologról.4-5 év mulva érettebb is lesszel,és megfontoltabb.Majd meglátod.
Gondolkodj csak el rajta.
Ha tényleg szereted,akkor másképpen is kimutathatod az érzéseidet.Szerintem(legalább is remélem hogy) Ő sem vájra el tőled,hogy 13 évesen lefeküdj vele.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!