Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek ha szeretek egy...

Mit tegyek ha szeretek egy fiút de van barátnője?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit szeretek de viszont neki van barátnője. És mindig simogat meg puszilgat és mindig mondja hogy szeret meg hogy velem aludna. És én is szeretnék vele aludni csak ott a barátnője.
2011. ápr. 20. 14:55
 1/6 anonim válasza:
Amíg van barátnője, ne add be a derekad! Ne feledd, elvileg azért van vele, mert szereti! Vagy neki ennyit jelent egy barátnő? Gondolom te sem szeretnél rajta osztozni, ha valóban veled akar lenni, akkor kezdjétek tisztalappal.
2011. ápr. 20. 15:00
 2/6 anonim válasza:
aludjatok hármasban vagy vegyetek be engem is és az már négy!
2011. ápr. 20. 15:01
 3/6 A kérdező kommentje:
hát nem szeretnék osztozni rajta. csak azt nem értem hogy akkor mért csinálja ezt velem ha szereti a barátnőjét...
2011. ápr. 20. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Vard meg amig szakit majd utana.
2011. ápr. 20. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem csak a szex miatt kellesz neki. Milyen ember már az akinek van barátnője közben meg más csajt puszilgat, meg ölelget. Mielőtt lefeküdnél vele azért előtte gondolod végig a következményeket is hogy mennyire éri meg.
2011. ápr. 20. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ez korfüggő. Gondolom tinik vagytok,akkor még nem kéne osztozni rajta. A mi korunkban(30) már más a dolog állása,lehet több vasat tartani a tűzbe,persze ha mindkét félnek jó így!!!
2011. ápr. 20. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!