Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Helyeslitek-e? Szeretek egy...

◘•..Csilla..• kérdése:

Helyeslitek-e? Szeretek egy fiut s vele akarom deh hogyan?

Figyelt kérdés

13 éves vok!

Elakarom veszteni a szuzességem!

Deh félek!

Szeretek egy fiut s nem tom o hogy érez irántam kérlek titeket agyatok tanácsokat!!

A fiu édeske sokat rohogunk besz'legetunk

S 1 a gond szeretem ish:|

És vele akarom az elso éjszakámat!

2011. ápr. 15. 18:45
1 2
 11/13 anonim válasza:
Majd ha menstruálsz és vér helyett valami zöld dzsúva jön akkor gondolj erre vissza:)
2011. ápr. 16. 18:00
 12/13 anonim ***** válasza:

aztán meg ha felcsinálnának akkor sírhatnál anyucinak -.- mivan a mai fiatalokkal -.-" én is iszonyatosan sexéhes vagyok és kb 3 éves korom óta (igen ovodás korom óta) vártam már hogy szeretkezhessem a párommal és 19 voltam az 1.nél. nem lenne jobb olyannal aki szeret és megbízol benne? vagy ez már elavult dolog? nem leszel menőbb ha 13évesen veszted el sőt sztem még gusztustalan is. nem brahiból írunk ilyeneket neked nem vagyunk cseppet sem féltékenyek rád nekünk is van párunk én nyáron kérem meg barátnőm kezét de ez a saját kis életem szóval nem akarunk neked rosszat. ha nem birsz magaddal akk masztizz 16évesen vagy utána ráérsz majd .gondolom nem esne jól hogy ha mindenki lenézne és utána értelmes hapid nem lenne . remélem ez a sok intő komment kicsit helyre billent. ne csinálj hülyeséget ^^ de ez a te életed de akkor viseld a következményeket is nagylány módjára...

21F

ja és ez az írás se valami jó...értem én hogy nagy a láv meg stb de ...

2011. ápr. 16. 23:15
 13/13 anonim válasza:
Szerintem a sz*xel várj még 5 évet ! Egyébként is szec valami fogamzás gátlót vagy a fiú vigyen ovszert ! Erre csak anyit mondok hogy 13 éves vagy b*szki még az általános iskolát se végezted el ! Szerintem ne feküdj le még azzal a fiúval , várj még a sz*xel !!!!!!!!!!!!
2013. febr. 16. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!