Fiatalok! Ti átöltöztök ha hazamentek a suliból?
Nekem a szaktársaim már hozzászoktak, sőt a lányok nagyon dicsérik meg kérdezgetik, hogy honnan vannak ilyesmiim. A tanárok szerintem elkönyvelték, hogy nem vagyok normális, a random emberek, akik nem ismernek, meg bámulnak, mint bárhol máshol az utcán :D Kicsit feszélyez, ha új órára kezdek el járni, ahol nincsenek ismerőseim, pont emiatt, de hát hozzá kell szokni a következményekhez, ugye :P:) Mondjuk mivel 3 kisebb szak óráira járok főleg, ezért a legtöbb embert ismerem szerencsére:)
Mért, te kaptál talán negatív megjegyzéseket? :O
Igen!
Nagyon kényelmes melegítőim és lazább pólóim vannak, itthon ilyet hordok! Bár az utcai ruháim is kényelmesek, hiszen csak olyat veszek, ami kényelmes és jól érzem benne magam, de a melegítő mégis csak kényelmesebb. Főleg, ha itthon heverészek, lustizok:)
Melltartó egyébént marad rajtam, hiszen bármikor jöhet valaki:D
15/L
Igen. Már csak azért is, mert sajnálnám pl. a kedvenc márkás ruháimat otthon főzöcske, takarítás stb. során tönkretenni.
25, L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!