Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiatalok! Ti átöltöztök ha...

Fiatalok! Ti átöltöztök ha hazamentek a suliból?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 14:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Nekem a szaktársaim már hozzászoktak, sőt a lányok nagyon dicsérik meg kérdezgetik, hogy honnan vannak ilyesmiim. A tanárok szerintem elkönyvelték, hogy nem vagyok normális, a random emberek, akik nem ismernek, meg bámulnak, mint bárhol máshol az utcán :D Kicsit feszélyez, ha új órára kezdek el járni, ahol nincsenek ismerőseim, pont emiatt, de hát hozzá kell szokni a következményekhez, ugye :P:) Mondjuk mivel 3 kisebb szak óráira járok főleg, ezért a legtöbb embert ismerem szerencsére:)

Mért, te kaptál talán negatív megjegyzéseket? :O

2011. febr. 9. 18:33
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem, csak néha úgy érzem, teljesen dilisnek tartanak. Pedig fűzőt nem is minden nap veszek.
2011. febr. 9. 19:02
 23/30 anonim ***** válasza:
ha van erőm hozzá...
2011. febr. 9. 19:22
 24/30 anonim ***** válasza:

Igen!

Nagyon kényelmes melegítőim és lazább pólóim vannak, itthon ilyet hordok! Bár az utcai ruháim is kényelmesek, hiszen csak olyat veszek, ami kényelmes és jól érzem benne magam, de a melegítő mégis csak kényelmesebb. Főleg, ha itthon heverészek, lustizok:)

Melltartó egyébént marad rajtam, hiszen bármikor jöhet valaki:D

15/L

2011. febr. 9. 19:42
 25/30 anonim ***** válasza:
persze. pizsigatyára minimum.:D
2011. febr. 9. 22:30
 26/30 anonim ***** válasza:

Igen. Már csak azért is, mert sajnálnám pl. a kedvenc márkás ruháimat otthon főzöcske, takarítás stb. során tönkretenni.

25, L

2011. febr. 9. 23:19
 27/30 anonim ***** válasza:
Persze! Egy hogy itthon szeretek kényelmes macinaciba lenni, kettő ahogy előttem is írták nem a jó ruháimba fogok főzni, takarítani, pihenni...
2011. febr. 10. 10:24
 28/30 anonim ***** válasza:
Én is mindig átöltözöm,de nem veszem le a melltartóm xD
2011. febr. 10. 14:07
 29/30 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat,én nem öltözöm át,egyszerűen nem érzem jól magam,meg én otthon is úgy érzem hogy a suiba vagyok,görnyedek a könyv fölött szóval én nem:)
2011. febr. 10. 15:28
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. febr. 10. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!