Fiatalok! Ti átöltöztök ha hazamentek a suliból?
Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 14:35
11/30 anonim válasza:
persze én leveszem az összes ruhám és csupaszon vagyok egész nap
12/30 anonim válasza:
Igen.melegítő naciba,meg pólóba,pulcsiba vagyok itthon.Meg is halnék,ha egész nap melltartóba,meg farmerba kellene lennem.
17/L
13/30 anonim válasza:
én már csak azért is tveszem, mert féltem a ruháim (leeszem, bolyhos lesz ... stb.), amúgy meg kényelmetlen lenne egész nap, otthon meg fölösleges is
14/30 anonim válasza:
Én is le szoktam venni a fölösleget. Alsószoknyában, harisnyában meg ingben szoktam itthon mászkálni, a fűző meg a felső szoknya általában lekerül.
15/30 anonim válasza:
Hát még jó. Nagyon szeretem az acélmerevítős fűzőket, de elég benne az a napi 5-6 óra amit az egyetemen töltök :) De amúgy gimnazista koromban is rögtön átöltöztem, ha hazaértem. 22/N
16/30 anonim válasza:
igen, ez szerintem alap dolog.
17/30 anonim válasza:
Lol ez milyen, előttem is egy fűzős-szoknyás lányzó írt:D Ez de durva :)
18/30 anonim válasza:
18:01
Szaladgálnak még ilyesmik...
engem kinéznek az egyetemről egy kicsit, téged nem?
19/30 anonim válasza:
persze.
azonnal felveszem a játszós ruhámat^^
20/30 anonim válasza:
igen, egy direkt itthoni cicanadrágba meg pólóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!