Milyen ruhát hordtok otthon?
Nyáron/tavasszal:atléta+rövidnaci,ha jó az idő.
Télen/Ősszel:cicanadrág/melegítőnadrág+felső,pulcsi,ha hideg van
Mindenből általában olyat,amit máshova nem vennék fel:D
melegítő meg társai. vannak kimondottan ilyen itthoni trikóim, melltartóim, pólóim... stb :D nekem kényelmetlen egész nap farmerben lenni :/
L*-*
Régebben, kiskoromban, mikor még anyám öltöztetett, ő erőltette mindig, hogy otthon melegítőben és ócska másra már nem jó pólóban kell lenni. Én ezt mindig utáltam.
Aztán később és most is általában nem öltözöm át, ugyan abban vagyok. Farmer, póló, pulcsi. Még hétvégén is.
Én a melegítőben nem érzem jól magam.
Nálunk gyerekkoromban meg az volt a szabály, hogy otthon csak egy rövidnadrág legyen rajtunk, semmi más. Fölsõ nélkül, ezt szoktam meg, csak most figyelnem kell, ha jön valaki fel kell kapnom egy pólót.
14L
14L, ez komoly? Se melltartó, se semmi? Érdekes lehetsz úgy... :)
És nem fázol ilyenkor télen félmeztelenül a lakásban?
14 L vok
Nem fázok kicsit se, pedig alig fűtünk, de hozzá vagyok szokva. Tényleg csak egy kis sort van rajtam, melltartó se, de ha jön valaki, nem lát úgy, mert gyorsan melltartót meg pólót veszek magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!