Milyen ruhát hordtok otthon?
Figyelt kérdés
Ti mit viseltek otthon munka után, de még alvás előtt?2011. febr. 4. 17:32
2/19 Fülünyúl válasza:
leggings/harisnya/forrónaci, felül top vagy egy hosszú póló, mindez hőmérséklettől függően :)
3/19 anonim válasza:
melltartó, valami lezserebb kardigán, meg valami nadrág.
5/19 anonim válasza:
cicanadrág (de nem a legdrágább, direkt otthonra vettem egyet a piacon 500 Ft-ért=D), sulis kampánypóló, strapapulcsi
7/19 anonim válasza:
cicanadrág, rövidnadrág, bemelegítőnadrág, póló vagy top, és ha fázok akkor bemelegítő felső és zokni.
8/19 anonim válasza:
ha fázom: melegítő, póló
ha meleg van: rövid gatya, póló
ha nagyon meleg: akkor ilyen pántos felső, és egy nagyon lenge vékony bő szoknya
9/19 anonim válasza:
passzos, vékony melegítő (nem cicanadrág), ilyen puha anyagból, trapéz szárú, mert csak azokat szeretem, valami póló/top és ilyenkor télen általában kötött pulcsi, és ilyen vastag tapadókorongos zokni.
Nyáron nadrág helyett mindig rövid vagy hosszú szoknya van rajtam, azokat sokkal jobban szeretem + valami jó top, de ilyenkor hideg van hozzá.
Ömm...alvás előtt pizsama vagy hálóing van rajtam... :D Alvás közben is:D 22/L
10/19 anonim válasza:
ugyan azt hordom, mint amit a suliban, pl farmer, póló vagy blúz,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!