Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondolsz a fűzőkről? És...

Mit gondolsz a fűzőkről? És azokról akik hordanak ilyet? Esetleg te hordasz vagy szeretnél?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szépek, nőiesek, szeretem hordani, de mások emiatt lek*rváznak, mutogatnak... nem igazán értem, de rosszul esik.
2011. jan. 30. 18:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű a féltékenység beszél belőlük. Egyet értek veled, nagyon nőies viselet, és általában nagyon jól mutat a lányokon. Ha látok valakit az utcán aki fűzőt hord, tuti elismerően megfordulok utána. Véleményem szerint hord bátran:)
2011. jan. 30. 18:30
 2/17 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem a fűző egy ízléses,jó dolog.Persze tudni kell viselni.Vannak akik azt mondják,hogy beteg lesz tőle az ember meg összemegy a gyomra meg a szervei,de ez szerintem nem igaz.Én 12 éve hordok női fűzőket.(van amikor ruha alatt fehérneműként,de néma csak ugy is szoktam hordani mindenféle felső nélkül).Szebbnél szebb darabjaim vannak.Az utcán eleinte megnéztek,akkor ki sem mertem menni,de aztán megnőtt az önbizalmam,és mint már mondtam 12 éve női fűzőket hordok...Nem érdekel az emberek véleménye...

Szerintem te is hordd nyugodtan...ne tőrödj a többiekkel,az a fontos,hogy neked jó legyen.

26F

2011. jan. 30. 18:32
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne hozzá alakom, hordanám. Gyönyörűnek találom. :) No, meg persze anyagi keret is kéne hozzájuk...(az igazi, acélmerevítős fűzök nem 2 Forintba kerülnek....)
2011. jan. 30. 18:43
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nagyon jók főleg fehér inggel de buliba magába is felvenném.
2011. jan. 30. 18:55
 5/17 anonim ***** válasza:
25%
miaf, második válaszoló búzacsíra vagy wtf? :D
2011. jan. 30. 20:14
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

gyönyörű fűzőket lehet kapni. nekem tetszenek igaz nem hordom mert nem az én stílusom. másokkal nem kell foglalkozni :)

L*-*

2011. jan. 30. 20:42
 7/17 anonim ***** válasza:
67%

Vannak férfi fűzők, mi ezzel a gond? Századokon át a ruházat kötelező része volt a férfiaknak is, mert szép, egyenes tartást biztosít át és derékfájás nélkül, na meg a gerincferdülésre sem utolsó.

Egyébként én majdnem minden nap hordok (ha itthon ülök nem feltétlen veszek fel, de ki nem mozdulok nélküle), egyszerűen imádom. Most 55 centis a derekam befűzve, de gondolkodom rajta, hogy nekiveselkedek az 50 körüli elérésének :) Számomra nincs gyönyörűbb, nőiesebb dolog egy vékony, befűzött deréknál.

Persze én emellé főleg 19.sz.-i stílusú ruhákat hordok általában.

Na meg még annyit tennék hozzá, hogy a nem acélmerevítős fűzőktől (vaterás, ebayes műanyagos utánzatok, míderek, fűzős toppok) szabályszerűen rosszul vagyok. Valahogy mind annyira gagyi, kínai, ízléstelen, olcsó kinézetű, hogy nem tudom megérteni, miért fanyalodik bárki is rájuk...a fehérnemű fűző más kérdés, főleg, hogy azok valójában nem is fűzők, csak a nevük ez, de azok tudnak nagyon csinosak lenni szerintem.

Férfi fűzőre példa: [link]

[link]

Szerintem jól néz ki, sőt... :) 22/L

2011. jan. 30. 23:16
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
hát nemtudom. szerintem is szép, de szokatlan már. ha szereted, nyugodtan hordhatod :) én nem tudom elképzelni, hogy kimenjek egy fuzoben, azt sem hogy a pasim minden alkalommal hosszasan kicsomagol?:D
2011. jan. 31. 08:13
 9/17 anonim ***** válasza:
68%
jameg még az jutott eszembe, hogy ma már a csajok bebujnak egy szakadt trikoba meg egy tornacsukába, és szexi.. el vannak szokva az emberek a noies idomoktol, és a fuzo alapbol ezeket sokszorozza meg, esetleg ettol tunhet "kihivonak"
2011. jan. 31. 08:18
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem tart sokáig kicsomagolni magad :D Kibontod hátul a masnit, meglazítod a fűzést, mint a cipőfűzőt, és kikapcsolod elöl a zárókapcsokat, és már lenn is van :D
2011. jan. 31. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!