Mit gondolsz a fűzőkről? És azokról akik hordanak ilyet? Esetleg te hordasz vagy szeretnél?
Szerintem a fűző egy ízléses,jó dolog.Persze tudni kell viselni.Vannak akik azt mondják,hogy beteg lesz tőle az ember meg összemegy a gyomra meg a szervei,de ez szerintem nem igaz.Én 12 éve hordok női fűzőket.(van amikor ruha alatt fehérneműként,de néma csak ugy is szoktam hordani mindenféle felső nélkül).Szebbnél szebb darabjaim vannak.Az utcán eleinte megnéztek,akkor ki sem mertem menni,de aztán megnőtt az önbizalmam,és mint már mondtam 12 éve női fűzőket hordok...Nem érdekel az emberek véleménye...
Szerintem te is hordd nyugodtan...ne tőrödj a többiekkel,az a fontos,hogy neked jó legyen.
26F
gyönyörű fűzőket lehet kapni. nekem tetszenek igaz nem hordom mert nem az én stílusom. másokkal nem kell foglalkozni :)
L*-*
Vannak férfi fűzők, mi ezzel a gond? Századokon át a ruházat kötelező része volt a férfiaknak is, mert szép, egyenes tartást biztosít át és derékfájás nélkül, na meg a gerincferdülésre sem utolsó.
Egyébként én majdnem minden nap hordok (ha itthon ülök nem feltétlen veszek fel, de ki nem mozdulok nélküle), egyszerűen imádom. Most 55 centis a derekam befűzve, de gondolkodom rajta, hogy nekiveselkedek az 50 körüli elérésének :) Számomra nincs gyönyörűbb, nőiesebb dolog egy vékony, befűzött deréknál.
Persze én emellé főleg 19.sz.-i stílusú ruhákat hordok általában.
Na meg még annyit tennék hozzá, hogy a nem acélmerevítős fűzőktől (vaterás, ebayes műanyagos utánzatok, míderek, fűzős toppok) szabályszerűen rosszul vagyok. Valahogy mind annyira gagyi, kínai, ízléstelen, olcsó kinézetű, hogy nem tudom megérteni, miért fanyalodik bárki is rájuk...a fehérnemű fűző más kérdés, főleg, hogy azok valójában nem is fűzők, csak a nevük ez, de azok tudnak nagyon csinosak lenni szerintem.
Férfi fűzőre példa: [link]
Szerintem jól néz ki, sőt... :) 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!