Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Átlagos vagy/szeretnél lenni?

Átlagos vagy/szeretnél lenni?

Figyelt kérdés
Külsőleg meg belsőleg:)
2010. júl. 31. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Külsőleg... arcra nem tudom, mert mondták már, hogy helyes csaj vagyok.:D Csak az a fránya felesleges pár kiló...:/

Belsőre meg nem vagyok az a tipikus csaj, és nekem ez így tetszik, nem változnék meg.:)

És te, kérdező?:)

2010. júl. 31. 19:51
 2/4 A kérdező kommentje:

hát, én külsőleg átlagos szeretnék lenni (nem lúzer, de nem extravagáns) belsőleg pedig egyáltalán nem vagyok átlagos:D

külsőleg mondjuk ruhára gondoltam (azért írtam az öltözködéshez :P)

2010. júl. 31. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:

külsőleg nagyjából átlagos vagyok, és szerintem ez jó is.

belsőleg nem vagyok az, ha átlagos szeretnék lenni akkor se tudnék.

szóval próbálom elfogadni a furcsaságaimat,

igyekszem úgy felfogni hogy az átlagtól eltérni önmagában nem pozitív vagy negatív dolog, hanem az a kérdés hogy mit tudok kihozni az adottságaimból.

2010. aug. 1. 15:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Külsőleg levegőnek néznek az utcán, s néha ez fáj. De tudnod kell, hogy minden ember egyedi és megismételhetetlen csoda, s így senkire nem lehet azt mondani, hogy belsőleg átlagos. Mindenkiben van valami különleges, csak sokszor nem tudjuk meg, hogy mi az, mert a külső alapján ítélünk.
2010. aug. 1. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!