Átmeneti kabátot szeretnél magamnak, csak nagyon drágák. A mostanában divatos bőr dzsekik tetsszenek nekem is, de ha nem bőr akkor még jobb. Mennyiért és hol találhatok ilyet? (17/f/Bp)
Figyelt kérdés
Majd téli kabát is kéne. Azt mikortól lehet venni? és télen mi a divat? akkor is ilyen bőrkabátokat látok, de az sz átmeneti. vagy nem?2010. szept. 12. 10:18
1/6 anonim válasza:
jobb turikba találsz nagyon jó áron kabátokat,egyediek és van sok olyan ami teljesen új
2/6 anonim válasza:
Tudnál mondani egy pár ilyen "jobb turit" Bp-n?(elhelyezkedéssel)
köszi
3/6 anonim válasza:
Ha pécsen laksz akkor jó helyen vagy. Vásárcsarnoktól nem messze nagyon nagy betűkkel ki van írva egy turira melyik nap hány ft/ kg. Ott tuti találsz és elég jó árban. Én vadonatúj márkás nacit vettem ott 200 ft-ért. :)
Akárhol laksz, térj be először egy turiba. Ott olcsóbb minden. Van mikor még a cimke is rajta van aztán majnem ajándékba adják, pl a pólót.
4/6 anonim válasza:
igen!!én a XIII ba laktam,és a lehel piachoz jártam sokat,Háda turik!a Váci úton egymással szinte szemben van egy nagy vállfás darabáras,és kicsit lejjebb az árpád híd felé szemben egy kilós!én nagyon szerettem odajárni!
6/6 anonim válasza:
ha nincs sok pénzed de izlésed igen, akkor a nyugati aluajáróban vagy a jocón (Józsefvárosi piacon ) is találhatsz olyan amin nem látszik hogy ot vetted. hangsúlyozom hogy jó ízlés feltétlenül kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!