Miért néznek rám sokan furcsán mert ilyen cipőt hordok? Annyira gáz lenne? 16/F
2011. jan. 30. 13:43
21/33 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én csak egy kérdést tettem fel, miért kell ezért egymásnak esni, egymást szídni? Mire jó ez? Akinek nem tetszik, hát nem tetszik.
Amúgy pedig ez unisex cipő, és nem hordom mínusz 15 fokban...
2011. jan. 30. 17:24
22/33 anonim válasza:
Én is írok még ha nem gond. Bár a válaszomnak nemhiszem, hogy örülni fogsz. Ugyanis te aztvárod, hogy dicsőitsünk hogy neked milyen szuperjó cipőd van stb.,stb... tipikus. De elkell, hogy keserítselek ennél gázabbat szerintem keresve se találhatnánk a boltok polcain mint ez. Kukába vele!
23/33 A kérdező kommentje:
Nem dicsőítést, hanem véleményt vártam.
Kösz a normális hozzászólást.
2011. jan. 30. 18:53
24/33 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, hol vetted?
15/L
26/33 anonim válasza:
hát ez valami brutálisan ronda.:D imádom a converse-t, csak nem az ilyen..magasszárút: DD
27/33 A kérdező kommentje:
Bécsben vettem.
2011. febr. 2. 16:13
29/33 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik.:X tokeletes..
mert irigyek:)) mert stilusos vagy
30/33 anonim válasza:
elozo voltam..bocsi nem ide akartam.. maugy fure egy fulcsi.. en nem hordanam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!