Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért néznek furcsán arra,...

Miért néznek furcsán arra, aki acélbetétes bakancsot hord? Miért ennyire különleges?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 18:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%
szerintem csak azt gondolják hogy húúú de nem menő..nemkell velük foglalkozni, mert ők olyanok, hogy csak olyant hordanak amit látnak másokon...majmok:)
2010. márc. 11. 18:46
 2/23 anonim ***** válasza:
91%

Hát az acél betét munkás bakancsnak készült, és most is a legtöbb fizikai munkásnak kötelezö acél orrut viselni, munkahelyi baleset megelözés miatt. Nálunk csak ilyen be lehetnek.

A fiataloknak erösíti a lábukat. De röhely mikor egy piszkafa lábu gyereknek olyan nagy bakancsból áll ki a lába.

2010. márc. 11. 18:48
 3/23 anonim ***** válasza:
40%
Azért, mert általában nyápic, kárpátia pólós, többnyire igénytelen suhancok viselik.
2010. márc. 11. 18:55
 4/23 anonim ***** válasza:
55%
szerintem olyan punk-os...legelső voltam
2010. márc. 11. 18:59
 5/23 anonim ***** válasza:
47%
Nem igaz a 3. válasz. Én vagyok rá az ellenpélda. Ki nem állhatom a Kárpátiát, meg a szélsőjobbos szarokat, sosem hordok szinte feketét, de van acélbetkósom, és sztem tökjó! Néhány ruhát annyira fel tud dobni, annyira egyedivé varázsolni, hogy hihetetlen. Imádom! 19/L
2010. márc. 11. 19:14
 6/23 anonim ***** válasza:
83%

mert furcsán néznek???Én még nem tapasztaltam..

sztem furcsábban néznek a szegecses nyakörvemre meg a necchálós kesztyükéimre! :D

de ez téged miért zavar?

amúgy a cigók sajnos azt hiszik,hogy "szkinderer bakancs" és azt hiszik rasszista vagyok,pedig messze nem...de aki megismer,megtudja,aki meg nem ismer,annak miért adjak a szavára,ha ruháról ítél?Hülyeség ilyennel foglalkozni..én sem ítélem el a rózsaszín inges pasikat,csak ha ellenségesek..de velem nem szoktak ellenségesek lenni,és én szeretem az embereket megismerni,mielőtt bármit mondok rá..nálam a nem a ruha teszi az embert szlogen van érvényben..

2010. márc. 11. 19:34
 7/23 anonim ***** válasza:
80%
Rám még sose néztek furcsán, pedig 6 éve van bakancsom. Ezt hordom mindenhez, még miniszoknyához is. És a pasiknak tetszik.
2010. márc. 11. 22:34
 8/23 anonim válasza:
41%
sieg heil
2010. márc. 12. 00:11
 9/23 anonim ***** válasza:
62%
Már miért lenne a Kárpátia nyálas?! Nekem pl. az egyik kedvencem és mégis utálom az acélbetétest. Egyszerűen már nem divat, ráadásul sokféle stílusirányzat ki akarta már sajátítani. Én nem azonosítom egy stílussal sem, viszont egész egyszerűen nem tetszik. Lehet kívülről úgy tűnik mintha furán néznék rá, de akkor valószínűleg ugyanilyen furán nézek egy Converse cipőre is, mert azt meg egyenesen gusztustalannak tartom.
2010. márc. 12. 14:35
 10/23 anonim ***** válasza:
79%
Nos, igen. Egy-két nyomorék miatt ítélik el az összes többi bakancsost.
2010. márc. 12. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!