Zara.30 napos áruvisszavétel. Jártál már így?
Vettem egy felsőt a leárazáson, 1990 ft-ért. Utólag rájöttem, hogy mégsem tetszik - mivel 30 napig garantálják az áru visszavásárlását, amíg azt nem használták; gondoltam visszaviszem. AZ Árkádban lévő üzletbe mentem be. AZ üzletvezetőnő közel 10 percig váratott a kasszánál, mert egy kis jegyzetfüzetbe írt valamit. Megkérdezte mit szeretnék, elmondtam, majd közölte, várjak tovább. Már itt kiakadtam...
Utána közölte, hogy nem adja vissza a pénzt. "LE KELL VÁSÁROLNOD!" - mondta.
Eddig mindig visszaadták a pénzem - most hogyhogy nem??? Ti jártatok már így?
A második válaszolónak van igaza, járj utána a fogyasztóvédelmi törvénynek.
Nem köteles igazából semmit sem tenni, hanem minőségi hibás az áru, miért lenne neki kötelező. Tudod te mennyi papírmunkával, meg könyveléssel jár egy visszavétel?
Köszönöm. Végre valaki megérti....
Szerintem nincs rajta a blokkon, hogy leértékelt árura is vonatkozna. A legtöbb üzletben ki is van írva, hogy akciós árut nem cserélnek, vagy max méretet, ha mégsem jó.
Megfontoltan kell vásárolni és akkor nincs ilyen gond.
És nem a 2000 Ft lekicsinyléséről van szó, de azért eléggé túlzás ekkora hisztit csinálni belőle.
Szépen hordod és kész....
Amúgy meg a kérdezőnek van elég bicskanyitogató stílusa, ha az üzletben is így adtad elő magad, ne csodálkozz, ha lekezelőek voltak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!