Jártál már így? Év elején hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és már hónapok óta tele vagyok pattanásokkal, mitesszerekkel. Előtte nem nagyon volt.
előtte azért nem volt, mert a foggátlónak az egyik hatása az h eltünteti a pattanásokat.
ha szerencséd van, előbbutóbb helyrerázódsz és elmúlnak a pattanásaid.
a bőrgyógyász valszeg mindenféle brutál krémeket írna fel rá, amik lehet h teljesen feleslegesek.
Nos, én nem szedtem ilyesmit, de sajnos a fogamzásgátló felborítja az egész hormonháztartásodat!
És mivel a fogitabl. ösztrogént is tartalmaz (női nemi hormon) ezért tünteti el a pattanásokat. De mivel hogy a szedését abbahagytad, így felborítottad ismét a hormonháztartásodat és ezért az ösztrogén-szint esés miatt is lehet az, hogy a ragyák kijöttek. Sajnos segíteni csak az idő tud, mert kell idő, hogy visszaálljon a hormonházt.-od az eredeti állapotába.
De azért elmehetsz bőrgyógy-hoz és lehet hogy tudja csökkenteni helyi kezeléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!